Het Ketliker Skar

Vandaag weer naar het Ketliker Skar geweest omdat ik graag een Schotse Hooglander op de foto wou zetten. Dit keer had ik mijn Canon camera mee en wat denk je.. geen Schotse Hooglander te zien! Dus heb ik maar lekker door het bos gewandeld en foto’s gemaakt van de omgeving. Zo heb ik ongeveer 45 minuten lekker rondgedwaald en toch stiekem hopen dat ik er eentje zie. Helaas, echt niks gezien. Wel 2 hertjes!

Voor als je van afwisselende natuur houdt is dit echt perfect. Ook voor kinderen en zelfs voor rolstoelgebruikers of als je slecht te been bent is dit gebied geschikt. Het was vandaag wat regenachtig en daarom was het heerlijk rustig. Meestal kom ik hier niet veel mensen tegen maar vandaag al helemaal niet. Wel geteld 2. Je kan hier een ronde van 4 kilometer of van 2,5 kilometer maken. Er zijn genoeg open velden en soms dicht begroeide delen bos. Voor ieders wat wils dus. En altijd goed begaande wegen, is ook belangrijk.

Hieronder zie je wat je kan tegenkomen en welke routes er allemaal zijn. Je kan van 2 kanten het bos in maar als je met een rolstoel wilt, is er maar 1 ingang! (Ik heb hier helaas geen foto’s van maar ik kan je vertellen dat er een asfaltweg is aangelegd.)

En hier nog een aantal foto’s van het bos:

Bedankt voor het lezen en misschien vind je het leuk om je wandelavonturen te delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s