Kerst in huis πŸŽ„

De kerstkriebels zijn al een tijdje aanwezig maar ik begin niet eerder tot Sint en zijn Pieten opgerot zijn naar Spanje. Met Sinterklaas heb ik helemaal niks maar Kerst.. Ja, dit vind ik het leukste van het hele winter seizoen. Elk jaar kijk ik hier weer naar uit en elke keer raak ik weer in paniek. Want wat moet ik nu weer doen qua decoratie. Dit is mijn derde kerst in mijn eigen huis en de eerste keer was best wel een fiasco. Het idee was goed maar de uitvoering lukte gewoon niet. Jammer maar helaas. Maar dat heeft wel een beetje de moed in mijn schoenen laten zakken en vorig jaar heb ik niks gedaan. Stom, echt stom want ik heb het wel gemist. Dit jaar haal ik alles in en heb ik 3 (!) bomen in huis gehaald. Niet dat ik ruimte heb voor grote bomen maar daarom heb ik gekozen voor 3 kleine bomen. Ik heb wel gekeken naar 1 grote boom maar het voormaat wat ik graag wou, zou wegvallen in mijn huis. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt voor 3 kleintjes. 1 in de vensterbank, 1 naast mijn TV en 1 op de eettafel. Ik ben omringd door kerstbomen (jippie). Vind ik fijn. Omdat het vandaag zo slecht weer is ben ik hier de hele middag mee bezig geweest. Maar het is nog niet af. Ik moet toch nog maar een paar ballen halen om in mijn bomen te hangen. Het is nog iets te kaal. Maar: 🎼 It’s beginning look alot like Christmas! 🎡🎢

Op de achtergrond heb ik de radio aan staan, Skyradio, en het gevoel van Kerst word nu alleen maar groter. Eindelijk weer! Na de afgelopen 2 jaar heb ik het eindelijk weer te pakken.

Nu heb ik kleine kerstboompjes met een standaard plastic pot en dat vind ik lelijk, en omdat ik geen zin heb om voor een paar weken, dat het is huis staat, nieuwe potten te kopen heb ik aluminiumfolie om de plastic pot gedaan. Lintje erom. Het ziet er nog leuk uit ook. Mijn eerste cadeautje voor Kerst staat er al naast. En natuurlijk een fles Coca Cola (als je goed kijkt!). Elk jaar is het weer afwachten met wat voor reclame ze dit jaar weer komen maar ook dit jaar is de reclame weer fantastisch mooi.

Heb jij al een kerstboom in huis gehaald?πŸŽ…πŸΌπŸ€ΆπŸΌπŸŽ„

πŸ‘£ Ik hoop dat het dit weekend nog wel droog word zodat ik een wandeling kan maken, voor nu zijn de voorspelling niet heel positief. Nou ja, als het niet heel hard regent dan ga ik denk ik wel lekker naar buiten. Door de regen wandelen is nog niet zo verkeerd.

Bedankt voor het lezen en misschien wil jij je wandelavonturen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s