Sneeuw! Maar dat zien jullie ook wel..

Vrijdag was niet een hele spannende dag. Eerst werken, toen naar huis en rusten en in de avond uiteten geweest in Leeuwarden omdat mijn ouders 34 jaar getrouwd zijn. Was gezellig, goed eten. Alvast een leuke tip: ‘T Goede (https://www.eetcafegoede.nl )

Zaterdag was ik al vroeg wakker en ik had zin om te wandelen. Dit keer had ik motivatie gevonden op Instagram. Al die FitGirls die mooie foto’s maken in de sportschool en daarna hun voeding laten zien, hebben mij gemotiveerd. Dankjewel daarvoor. Dus een ontbijtje gemaakt en mijzelf voorgenomen dat ik vandaag gezond ga eten. Ik heb een wandeling gemaakt en aansluitend boodschappen gedaan. 2 vliegen in 1 klap. Altijd handig. Helaas geen foto’s, ze zijn allemaal mislukt! Ik heb een salade gemaakt en daarna nog even op de bank zitten want ik zou in de middag met een vriendin de kerstmarkt bewonderen. Na een snel rondje over de kerstmarkt zijn we het restaurant ‘T Gerecht in gegaan en hebben genoten van een heerlijke Chai latte. Wat een heerlijke vervanging van de warme chocomelk! Echt waar, die van ‘T Gerecht moet je eens proberen. Daarna nog een een wijntje en een broodplankje en de middag was perfect. In de avond heb ik niet veel gedaan. Om 21.00 uur al in slaap gevallen op de bank… oud wijf..

Zondag..

Ze hebben het al vaker gezegd: kans op sneeuw dit weekend. Ik was als gewoonlijk al vroeg wakker en ik was benieuwd of er echt sneeuw lag. Ik heb mijn gordijn een klein stukje aan de kant geschoven en ja hoor, er lag sneeuw!! YES! Nog even wachten tot het iets lichter is en dan naar buiten om foto’s te maken. Rond 8.45 uur ben ik naar buiten gegaan en ging al bijna onderuit. Het is glad voor mijn deur. Dus ik was even aan het twijfelen of ik mijn camera mee moest nemen aangezien ik niet wil dat ie kapot gaat. Maar ik heb ik het toch gedaan en ik ben iets langer dan een uur buiten geweest. Het was nog heerlijk rustig. Een paar auto’s reden langs en paar mensen te voet en dat was het. Ik heb nog een paar foto’s kunnen maken (die zie je hieronder). Even een hele belangrijke tip: ga naar buiten. Het is heerlijk. De kou valt mee zolang je maar genoeg kleding of de juiste kleding aantrekt. Maar dit is echt genieten. Rood neusje, rode wangen en genieten. Toen ik eenmaal thuis was moest mijn konijn ook even naar buiten omdat ik het belangrijk vind dat ie elke dag buiten is. En sneeuw kent ie wel maar toch vind ie het niet leuk. Ik kreeg een paar boze blikken naar me toe geworpen maar meneer ging wel netjes voor de camera door de sneeuw rennen. Hij weet dat mama een paar foto’s wil. Dus naar 5 minuten zijn we lekker naar binnen gegaan. Kopje koffie gezet en lekker opwarmen op de bank.

Later op de middag ben ik met mijn moeder en oma nog naar het centrum geweest en over de kerstmarkt gewandeld. En daarna bij mijn ouders nog een kopje thee gedronken en toen kreeg ik te horen dat papa nog een verrassing had.

In de avond zijn we naar de Orchideeën hoeve ( https://www.orchideeenhoeve.nl ) geweest. Er was een lichtjestour speciaal voor Kerst. Echt super leuk, super mooi maar helaas heel erg druk. Het is zeker een aanrader om daar eens naar toe te gaan. Maar de volgende keer ga ik wel wanneer het iets rustiger is.

Hier nog een paar foto’s:

Met mijn buik gaat het goed, de afgelopen dagen niet veel last gehad ondanks wat spannende dingen (Schotse hooglander, wat spanning hier en daar). Ik weet niet waarom en wat ik nu anders doe. Het doet mij goed. Misschien helpt het echt dat ik nu even halve dagen werk. Ik slaap nog wel veel. Eten gaat ook nog steeds goed. Ik hoop dat ik dit kan volhouden.

Bedankt voor het lezen en mocht je het leuk vinden om je wandelavonturen te delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s