Een pijnlijke nacht..

Gisteravond kreeg ik helaas weer buikpijn. Rechts onderin deed het pijn en ik zie een blauwe plek. Ik kan me niet meer herinneren dat ik me ergens aan heb gestoten of dat ik tegen iets ben opgelopen. Dan maar op bed. Ik probeerde een positie te vinden waarin ik de minste pijn had maar dat is me niet gelukt. Ik heb een film aangezet op mijn iPad en hopen dat ik toch in slaap val. Het is uiteindelijk wel gelukt maar lekker slapen heb ik niet gedaan. Ik werd vanochtend wakker met vermoeidheid en heb liggen twijfelen of ik vandaag wel naar het werk wil. Ik maak in gedachten een lijstje, weeg alles tegen elkaar af. Ben uit bed gestapt, omkleden, ontbijten en in de auto gestapt. Toen ik de deur open deed van het bedrijf was ik nog steeds aan het twijfelen. Moet ik dit nu echt doorzetten? Gelukkig zat er al een collega die gelijk tegen mij begon te praten en ik kon de gedachten al snel loslaten. Ik heb doorgezet en heb nog best goed kunnen werken tot 12.00 uur. Was het makkelijk? Nee. Maar het heeft mij wel goed gedaan. Thuis zitten en nadenken is het slechtste wat ik nu kan doen. Zodra ik even rustig zit en begin te ontspannen, begint het negatief denken weer. Hoe graag ik wil rusten, het lukt niet wegens het negatief denken. Ik ben met mijn moeder het centrum in gegaan, toen thuis nog even wat dingen opruimen en Netflix aangezet met de docuserie : Dark Tourist. Een lugubere serie over mensen die kicken op oorlog voeren, nucleair getroffen gebieden bezoeken, vampier zijn en zelfs de huurmoordenaar van Escobar komt aanbod. Wel een echte aanrader.

Ik zal nog de laatste kerstkaarten schrijven en op de bus doen en dan vind ik het prima voor vandaag. Wat ik vanavond ga doen weet ik nog niet. Ik wil heel graag beginnen aan het boek van Michelle Obama maar ik ben bang dat dat niet gaat lukken. De buikpijn is nog niet voorbij en ik verwacht dat dit nog wel even kan duren. Helaas. Ik hoop dat ik dit niet heb tijdens kerst. Verpest de periode wel als het zo is. Maar de dagen zijn nog niet aangebroken en ik hoop dat het allemaal rustig verloopt.

Vandaag niet gewandeld maar wel alles te voet gedaan. De stappen tellen en ik heb een frisse neus gehaald. En dat op een mindere dag..

Bedankt voor het lezen en misschien vind je het leuk om je wandelavonturen te delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s