Eerste Kerstdag , lekker sportief!

Gisteravond heb ik met de film Home Alone kerst ingeluid. Elk jaar kijk ik deze film. Elk jaar stelt deze film mij nooit teleur. Ik had lekker hapjes gemaakt en een wijntje gedronken. Fijne avond. Omdat ik nogal moe was van de wandeling die dag, en alle andere dingen die ik heb gedaan, lag ik op zich vroeg op bed. Net zoals de afgelopen jaren ben ik niet in het centrum geweest om iets te drinken. Ik heb wel eventjes buikpijn gehad maar dan trok weg toen ik lekker op bed lag.

Vanochtend was ik vroeg wakker, rond 7.00 uur. Ik ben uit bed gegaan, heb op YouTube een kerst playlist aangezet en natuurlijk de cadeautjes opgemaakt. Een paar prachtige oorbellen van Swarovski en een boek gekregen:

Ik ben benieuwd wie dit allemaal gaat invullen! En hoe eerlijk iedereen is…

Nadat ik lekker heb ontbeten, heb ik een kerstfilm aangezet. The Christmas Chronicles. Leuke film! Een aanrader voor de familie πŸ˜‰.

Omdat het zo mooi buiten was, heb ik vandaag nog een wandeling gemaakt van 7km. Mag ook wel naar alle hapjes en wijn van gisteravond. Dit keer had ik mijn Garmin vivo sport horloge omgedaan zodat ik precies kon zien hoeveel ik heb gewandeld. Dit vindt ik toch wel fijn om te weten. Ik heb deze al een behoorlijke poos niet meer gedragen maar vandaag deed ik dit wel. Kijken hoeveel kilometer ik heb gewandeld. Hoeveel stappen ik heb gezet. Hoeveel calorieΓ«n ik heb verbrand. Natuurlijk de duur en hartslag ook.

Ook heb ik nieuwe sokken gekregen, deze zitten echt heel goed. Nergens last van gehad. Hele fijne sokken:

Smartwool hiking socks

Hier nog mijn overzicht van de kerstwandeling:

Bedankt voor het lezen en mocht jij ook je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s