Laatste wandeling in 2018! 👣

Vandaag heb ik de laatste wandeling van het jaar 2018 gemaakt. Lekker vroeg in de ochtend. Nog voor dat de mensen wakker worden om alvast vuurwerk af te steken. Wat ik overigens niet begrijp waarom iemand op klaarlichte dag vuurwerk wil afsteken want je ziet niks behalve een rookwolk. Maar goed, dat terzijde.

Genieten van alles rust

Ik heb een heerlijke wandeling gemaakt van ongeveer 7.20 KM. In de frisse ochtendlucht. Lekker rustig op straat. Ik heb tijdens de wandeling gedacht aan de dingen die ik dit jaar heb bereikt of heb gedaan. Ik heb een huisje gekocht. Dit stond heel hoog op mijn “BucketList” omdat mijn huur echt te hoog werd. De overheid moet hier echt iets aan doen want het gaat nergens meer over. Ook heb ik dit jaar voor het eerst een halve marathon (21 km) gewandeld. Dit was niet makkelijk maar shit he, ik heb het gedaan. Ik had de dag erna toch best wel veel last van mij benen. Maar he, alles voor de medaille.

Halve marathon 2018

Dit jaar ben ik niet op vakantie geweest. Vond ik wel moeilijk omdat ik er wel echt even uit wou maar het financiële plaatje liet het niet toe dus daarom maar lekker thuis vakantie vieren. Ik heb wat up’s en down’s gehad met mijn ziekte. Ik zit momenteel een beetje in een down maar ook hier vind ik mijn weg wel weer uit. Ik heb een hoop nieuwe mensen ontmoet, ik heb contact gekregen met oude bekenden wegens het wandelen. Blijkbaar doen meer mensen aan wandelen dan ik dacht. Wandelen verbind! Ik ben mijn eigen website begonnen. Iets wat ik al heel lang heel graag wou maar steeds niet ‘de ballen’ voor had om het echt daadwerkelijk te gaan doen. En nu vertel ik soms best persoonlijke dingen over mijzelf om de Ziekte van Crohn uit de taboe te halen.

Infuus in het UMCG

En waarom wandelen eigenlijk best wel hip is! Laat staan te “Hot Bod” die je er van krijgt. Het was een bewogen jaar. Dat durf ik wel te zeggen. Ik ben vaak tegen de fictieve muur opgelopen. Ik ben neergehaald door mij eigen lichaam. Waardoor ik best wel vaak heb gehuild. Ook heb ik dit jaar gelachen. Bewonderd over mijn eigen kunnen. En genoten van wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik wou dit jaar afsluiten met “ik ben echt klaar met 2018” maar nu ik dit allemaal heb opgeschreven, was dit toch best wel een mooi jaar. Een beetje van alles. Je kan echt niet altijd al het geluk in de wereld hebben. Een beetje verdriet hoort er nou eenmaal bij. Maar omdat ik soms iets te vaak nadruk heb gelegd op het negatieve, ga ik een regel vastleggen voor 2019: meer nadruk leggen op de dingen die goed gaan en goed zijn.

De laatste wandeling van 2018

Ik hoop door mijn website steeds meer mensen te inspireren om naar buiten te gaan en blijf vooral alles delen op Instagram met #wandelendoetjegoed . Ik zie ze allemaal en vind het super tof dat jullie het laten zien. Ook hierdoor raak ik gemotiveerd dus ook jullie DANKJEWEL! Ik wens jullie een fijne (en veilige) Oud&Nieuw. Alvast de allerbeste wensen voor 2019. (En ik hoop dat je de 30 miljoen wint met de oudejaarsloterij, of een groot bedrag)

🤪

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s