GELUKKIG NIEUWJAAR!

Welkom in het jaar 2019! Ik hoop dat je een leuke jaarwisseling hebt gehad met veel liefde, gezelligheid en vuurwerk. Ik hoop dat je ook een veilig oud&nieuw hebt gehad. Ik had ook een leuke jaarwisseling. Had familie over de vloer. Wijntjes, hapjes, oudejaarsconference was dit jaar ook goed! Voor de rest was het niks anders dan alle jaren daarvoor. Dit jaar heb ik echt een mooie vuurwerkshow gezien, gewoon hier in Heerenveen. Vanaf de 15de etage had ik een heel mooi uitzicht. Ik heb echt even genoten!

Happy New Year!

Het is 1 januari 2019! Ik werd wakker zonder kater? Beetje raar aangezien ik niet gewend ben om te drinken en dit gisteravond wel heb gedaan. Maar goed, dan kan ik dus gewoon doen wat ik wil. Ik lig in bed naar het plafond te staren en twijfel of ik deze ochtend een wandeling wil maken. Het is inmiddels 7.00 uur in de ochtend. Dus ik ga eerst maar eens uit bed en zie dan wel hoe ik mij echt voel. Ik zit op de bank, eet een ontbijtje en ik voel me echt goed. Wel moe natuurlijk maar dat komt omdat ik veel minder heb geslapen dan normaal. Dit gaat mij er niet van weerhouden om dit jaar sportief te beginnen. Ik trek mijn wandelkleding aan en doe mijn oordopjes in en stap de deur uit. Nadat ik de GPS op mijn Garmin heb aangezet, ben ik begonnen aan de wandeling. Het is heerlijk rustig op straat en geniet er echt van. De meters worden kilometers en ik begin mij steeds meer te irriteren aan alle rotzooi op straat. Al dat vuurwerk wat er ligt. Al dat plastic. Ik snap dat het feest is. Ik snap dat je dronken bent. Maar komop, mensen! Probeer op zijn minst een beetje van je rotzooi op te ruimen. Ik heb vroeger ook vuurwerk afgestoken maar zodra ik wakker was en mijn ontbijt op had, werd ik met de veger en blik naar buiten gestuurd en moest ik mijn rotzooi opruimen. Waar zijn de ouders die dit ook doen? Ik weet zeker dat als ik morgen dezelfde route wandel, dat alle rotzooi er nog ligt. Het is best wel schandalig. Ik heb mijn punt gemaakt. Ik zal mijn mening nu weer voor mijzelf houden en concentreren op mijn sportieve start van 2019! Ondanks dat heb ik echt een fijne wandeling gemaakt. Frisse neus, gedachten zijn weer geordend en ik heb zin in dit jaar. Ik wil gezonder eten. Nog meer wandelingen maken. Meer mooie gebieden ontdekken. Nog meer mensen motiveren en/of inspireren om te wandelen. Misschien moet ik doelen, wandeltochten of gebieden noteren. Een plan maken. Ik ben soms echt een kip zonder kop. Maar daar ga ik vandaag niet over nadenken, mocht ik wel iets bedenken schrijf ik ze op zodat ik dit op een andere dag kan uitwerken. Maar voor nu, voor deze dag: de overgebleven hapjes, oliebollen en brownies moeten eerst nog opgegeten worden. Zonde om weg te gooien! De rest van de dag ga ik lekker rustig aan doen, film kijken, misschien een boek lezen. Ik zie het allemaal wel!

Eerste wandeling in 2019 is een feit!

Bedankt voor het lezen en misschien vind je het leuk om je wandelavonturen te delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s