Eerste werkdagen in 2019

Het is vrijdag en dat betekend dat de week weer voorbij is. Woensdag ben ik met veel zin naar mijn werk gegaan, en ik heb de hele dag gewerkt. En dat heb ik gemerkt. Diezelfde avond lag ik al voor 20.00 uur te slapen. De volgende dag werd ik moe wakker en heb ik toch de energie gevonden om naar het werk te gaan. Helaas na een paar uren kreeg ik buikpijn en voelde ik me niet goed. Ik dacht dat ik wel even kon doorzetten en dat het wel over ging maar helaas. Ik heb een halve dag kunnen werken en de rest van de dag heb ik op de bank gelegen. Ik had het steeds warm en dan weer koud maar ik had geen verhoging. Ook deed mijn buik raar, steeds geluiden maken en ik voelde steken op verschillende plekken. Ik stond niet stevig op mijn voeten en soms begon het te duizelen. Ook had ik niet veel zin om te eten en hield het bij een broodje en een paar glazen water. Mijn moeder maakte zich een beetje zorgen om mij aangezien ik wel heb gezegd dat ik de volgende dag gewoon weer zou gaan werken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik voelde me niet goed maar ook niet slecht maar in ieder geval geen pijn en de duizeligheid was ook niet meer aanwezig. Maar ik heb de dag volgehouden en ik ben best wel trots op mijzelf. Misschien is het niet slim wat ik heb gedaan maar goed, daar kom ik vanzelf wel achter. Soms even doorzetten en doorbijten hoort er bij. Soms moet je even hard zijn voor jezelf. Verleg de grens. Want stillen zitten is ook niet altijd goed voor je. Rusten is ook heel belangrijk maar ik geloof wel dat als je af en toe hard voor jezelf bent, je meer bereikt. Een gezonde balans!

Foto van de eerste wandeling in 2019

De afgelopen dagen niet echt gewandeld, alleen tijdens lunchpauze. Misschien ga ik dit weekend een wandeling maken maar ik moet nog even zien hoe alles verloopt met mijn buik. Ik wil eerst kijken of de afgelopen dagen effect op mij zal hebben.

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s