Missie mislukt

Deze week was ik van plan om elke dag te werken, wel 8 uren per dag. Maar helaas is het mij niet gelukt. Ik heb nog steeds niet veel energie en heb ik regelmatig last van mijn buik. Ook ben ik deze week gebeld door mijn dokter en die had goed nieuws. Er was niks te zien. Darmonderzoek gedaan in de hoop dat je ergens naar kan wijzen en zeggen dat dat het is. Maar helaas. Dit frustreert mij. Ik wil weten waarom ik zo moe ben. Waarom heb ik zo weinig energie? En soms is de pijn ook niet te houden. Ik weet ook niet hoe ik dit moet omschrijven. Hoe ik mijzelf nu moet uitdrukken in woorden. Het is de machteloosheid, de wanhoop, de paniek, de angst, de boosheid, de ongelukkigheid, de gekte, de schaamte, de uitzichtloosheid, het verdriet, het opgeven om vervolgens wel weer door te gaan, en weer die muur. Dezelfde klote kut muur.

Foto zegt meer dan 1000 woorden

Ook heb ik een afspraak gehad bij de bedrijfsarts en ook die vertelde mij dat ie niet zo goed wist wat hij met mij aan moet. Ik ben dus niet in een hokje te plaatsen. Wist ik ook wel maar goed. We hebben een schema opgesteld en vanaf volgende week ga ik hiermee beginnen. Ik ga 3 halve dagen en 2 hele dagen werken. En dit ga ik eerst 3 weken volhouden en daarna kijken of ik extra uren kan maken. Maar voor nu, moet ik toch echt rustig aan doen. We hebben nog wel 1 optie en dat is de reumatologie. Ik heb binnenkort een afspraak en misschien kan dit voor opheldering zorgen. Ik ben heel benieuwd maar ik verwacht niks.

Ik heb de afgelopen dagen niet echt een wandeling gemaakt. Wel tijdens lunchpauze een blokje om maar niet een echte wandeling. Ik hoop dit weekend weer lekker in het bos te kunnen zijn. Al is het maar voor een half uur.

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Zomer ‘18

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s