Boswandeling met sneeuw en zonder

Zondagavond en de nieuwe week staat weer voor de deur. Drukke werkweek gehad, natuurlijk nog een wandeling gemaakt in de sneeuw. Ik hoop dat jullie er ook van hebben genoten, ik zag al een paar foto’s voorbij komen op Instagram, echt super leuk om te zien! Maar ik zal beginnen aan het begin. Wel zo fijn.

Maandag was eindelijk de afspraak bij de reumatoloog. Ik wist niet zo goed wat ik hiervan moest verwachten aangezien mijn “aanval”* al 6 maanden terug is geweest.*(zomer 2018 heb ik 2 dagen thuis gezeten omdat mijn knieën en polsen heel erg pijn deden waardoor ik niks kon) Ik probeerde alles nog voor de geest te halen maar merendeels was ik al vergeten. De dokter heeft mijn gewrichten nagekeken maar zag niks raars of vergroeit, wat natuurlijk positief is. Voor de zekerheid heeft hij mij wel gelijk naar het priklab gestuurd zodat mijn bloed onderzocht kan worden. Ik weet wel dat er niks aan de hand, tenminste dat denk ik en daar ga ik vanuit aangezien ik niet nog meer wil, maar toch maakt het mij onrustig. Juist omdat het weer onzeker is, ik weet dat ik regelmatig last heb van mijn gewrichten maar om nou het labeltje “reuma” achter mijn labeltje “ziekte van Crohn” te plakken heb ik geen zin in. Ik vind het zo wel genoeg. En ja, ik weet dat ik er geen zeggenschap over dit alles maar ik vind het gewoon niet prettig, nog een labeltje. En waarschijnlijk daar ook weer de nodige medicatie. Dus ja, onrustig. Ik heb dit ook wel met mijn ouders besproken en ik merk aan hun dat ze dit ook wel spannend vinden maar het is zoals het is. Ik hoop het in ieder geval niet. Binnenkort krijg ik de uitslag en dan zal alles duidelijk worden. Tot die tijd ben ik veel aan het wandelen om mijn hoofd leeg te krijgen.

Ik werk nog steeds halve en hele dagen dus genoeg mogelijkheden om mijn hoofd leeg te maken. Ook met de sneeuw heb ik een heerlijke wandeling gemaakt. Niet heel lang want ik had niet de juiste kleding aan waardoor mijn benen niet warm werden dus na 45 minuten heb ik het maar opgegeven en ben ik lekker naar huis gegaan voor een warm kopje koffie. Zaterdag was ik nogal moe van de hele week dus heb ik lekker op de bank een boek gelezen. Ik heb het boek “Wild” gelezen. Wauw, wat een verhaal. Echt een aanrader als je wandelen ook heerlijk vind. Wat een doorzettingsvermogen en wat het doet met je leven.

Omdat dit soort verhalen mij juist nog meer inspireren om naar buiten te gaan, ben ik vandaag samen met een vriendin naar het Kuinderbos geweest. Heel mooi bos, mocht je eens in een andere omgeving willen wandelen, het is een aanrader! We hebben ongeveer 2.5 uur gewandeld en lekker kopje thee in het zonnetje gedronken. Ik heb mijn nieuwe rugzak getest en ik ben helemaal happy! Het is trouwens de Lowe Alpine geworden. Heerlijke rugzak, pasvorm is super en de tas zelf is lekker smal. Ik heb helaas nog niet een foto van mij en de rugzak in actie maar die komt nog wel een keertje.

Mijn vrije momenten goed benut door veel buiten te zijn. Heb jij nog lekker gewandeld?

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

2 gedachten over “Boswandeling met sneeuw en zonder

 1. Hey,

  Leuk dat je mijn foto had geliked op Insta. Wat leuk om rond te kijken op je pagina! Ik hoop voor je dat je inderdaad niet nog een labeltje opgeplakt krijgt. 1 ziekte is al vervelend genoeg. Ik duim voor je dat de crohn snel in rustiger vaarwater is. Wel een toffe werkgever heb je lijkt me. Nog een fijne week en ik duim voor je dat de uitslag je gunstig gezind is. Groetjes MarionHak

  Like

  1. Hoi!
   Bedankt voor de tijd en moeite om mijn blog te lezen! Ik hoop inderdaad ook op een goede uitslag en dat ik gewoon rustig door kan gaan met alles. Ik ga er wel vanuit maar je weet het helaas nooit zeker.

   Groetjes,
   Tanya

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s