Ik doe even rustig!

Deze week heb ik het rustiger aan gedaan. Nog wel elke pauze gewandeld en een kleine wandeling gemaakt in het bos van Sint Nicolaasga. Maar niet meer dan dat. Ik heb even rust nodig. Ik merkte aan de laatste wandeling dat ik moe was en mijn spieren werken niet echt mee. Ook is mijn energie laag en ik ben toe aan het infuus. Maar goed, even aan het begin beginnen. De week ging best wel snel voorbij en ik weet eerlijk gezegd ook niet echt meer wat ik heb gedaan. Zondagavond ben ik naar de bios geweest, samen met mijn vader. We hebben de film Bohemian Rhapsody gezien. Ik vond het een leuke film. Vroeger galmde de nummers van Queen vaak door de speakers in huis. Dus ik kan wel zeggen dat ik er mee opgegroeid ben. Niet elk nummer spreekt mij aan maar de meeste raken mij wel. En voor de mensen die van Queen muziek houden, ga deze film vooral kijken. Al is het alleen voor de muziek of juist om het verhaal erachter. Meningen zijn verdeeld over de waarheid en onjuistheden maar het is gewoon een goede film. Eentje die ik vaker wil zien.

De rest van de week heb ik gewerkt en ben ik naar het ziekenhuis geweest. Vrijdag was het weer tijd voor mijn infuus. Dit keer “viel” de medicatie niet prettig. Ik was thuis en was een beetje misselijk, zelf even gespuugd maar het was weer snel over. Misschien toch iets te druk gehad. En was ik te druk met andere dingen terwijl ik helemaal gefocust had moeten zijn op het infuus. Het is namelijk wel de dag dat mijn ziekte aanwezig mag zijn. Alleen die ene dag accepteer ik het. Of niet helemaal. Ik weet het niet zo goed. Ik vind het ook een enorme last. Zoals je ziet, ik heb ook nog een lange weg te gaan. Omdat ik deze week veel innerlijke onrust heb ervaren en ik dat niet kan loslaten. Hoe vaak ik ook tegen mijzelf zeg “kan ik er iets aan doen? Ja of nee” zoals het boek Happy life 365 mij vertelde, lukt het gewoon niet. Dus ben ik maar weer op internet gaan kijken wat nog meer kan. Ik ben terecht gekomen op een artistieke uitgang namelijk : Morning Pages. Het houdt in dat je elke ochtend, zodra je wekker gaat niet je telefoon pakt maar een notitie boekje of schrift en dat je 3 pagina’s volschrijft. Het maakt niet uit wat je schrijft, al zijn het alleen woorden, halve zinnen, of 1 hele lange zin. Zolang je maar alles op schrijft wat in je op komt. Je mag niet denken “wat zal ik schrijven?”. Nee, je schrijft gewoon. Hiermee kan je er voor zorgen dat je blokkades weggaan. Dat je anders denkt, en dat je vooral niks opkropt. Ik moet zeggen, ik heb het nu een paar keer gedaan en het lucht wel op. De rust is even terug in mijn hoofd en ik voel me een stuk “leger”. En het mooie is, je hoeft of je mag het niet teruglezen. Je hoeft het niet eens te bewaren. Je mag het verbranden, door de papierversnipperaar halen of gewoon verscheuren. Dus voel je niet bezwaard om iets gemeens te schrijven over iemand anders. Het mag gewoon. Dit weekend heb ik ook niet gewandeld. Ik heb echt lekker rustig aan gedaan en zo weinig mogelijk dingen doen. Behalve de dingen die moeten natuurlijk want de koelkast vult zich niet vanzelf. En vandaag is het regenachtig en ik zag een paar sneeuwvlokjes. Wat ik even heel raar vind aangezien ik laatst al een jurkje aanhad zonder panty… (sorry, mijn melkflessen mochten al buitenspelen) .. heel verwarrend! Dus ik blijf lekker binnen en ga lekker tv kijken of een boek lezen.

Een kleine wandeling in het bos van Sint Nicolaasga

Bedankt voor het lezen, mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s