About me

Hoi,

Ik ben Tanya, 29 jaar en ik woon in Friesland.

Deze website ben ik begonnen omdat ik gek ben op wandelen en hoop hiermee jou daar mee aan te steken. We hoeven niet meer elke dag te ploeteren in een sportschool. Ik heb mijzelf 1,5 jaar de tijd voor gegeven en dit paste gewoon niet bij mij. Door een vriendin ben ik aangestoken om te gaan wandelen. En wat blijkt, dit is leuk! Mijn hoofd leeg maken na een drukke werkdag en je conditie op peil houden. Wat wil een mens nog meer.

Voor de rest ben ik ook gek op boeken lezen.

Daarnaast heb ik een fulltime job bij een levensmiddelenbedrijf waar ik de transport van regel.

Veel plezier met lezen en ik hoop je te kunnen motiveren om meer naar buiten te gaan.

Groetjes,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s