Eerste fulltime week van 2019!

Ja hoor, ik heb weer een werkweek van 40 uur achter de rug… en dat ging niet van harte. Dit zal de eerst week in het jaar 2019 zijn dat ik weer 40 uur ga werken. Tenminste, ik ga het proberen. En dat ging niet met vallen en opstaan, doorbijten en tegen het huilen aanzitten. Zoals je leest en ziet ben ik de afgelopen week behoorlijk actief geweest. Elke lunchpauze ben ik aan het wandelen. Na het werk pakte ik meestal nog even de fiets voor een rondje van 30 minuten. En zo zat ik elke dag rond 19.00 uur op de bank met een rood hoofd en een voldaan gevoel. Maar helaas is dit voor mij te veel geweest. Ik wou perse weer fulltime werken en ik wou rustig aan doen maar helaas kwamen veel dingen samen in 1 week. Vergadering in de avond, verjaardag van schoonzus. Ik wou heel graag fietsen na het werk, puur om mijn hoofd leeg te maken maar ik had gewoon de energie niet meer. Ik had niet naar de vergadering moeten gaan, ik vroeg op dat moment te veel van mijzelf en dat resulteerde in een pijnlijke steek in mijn onderbuik die tot de volgende dag in avond bleef aanhouden. Die avond ben ik maar vroeg naar bed gegaan om zoveel mogelijk rust te pakken. Inmiddels is het al donderdag en mijn wekker ging vroeg.

Ik had een soort van mist in mijn hoofd waardoor ik niet helder kon nadenken en het voelde een beetje als een roes. Naar mate de dag vorderde trok de mist langzaam weg en werd ik wakker. Mijn energie was laag en ik voelde me slap. Voordat ik naar de verjaardag ging, heb ik nog wat gesuikerde spekjes naar binnen gewerkt, ja ik weet dat het niet slim is maar ik moest iets. En zo ben ik de avond doorgekomen. De vrijdag valt me zwaar. Ik werd moe wakker en had weinig energie. Ik had dit wel verwacht. De afgelopen weken heb ik veel nagedacht over het feit of ik nog wel 40 uur kan werken. Ik wil het wel maar kan ik het nog? En deze vrijdagochtend voelt aan alsof ik het niet kan. Maar toch heb ik de dag weten te doorstaan. Het ging niet van harte maar het is mij gelukt. De rest van de dag heb ik uitgeblust op de bank gezeten. Zo, dat was mijn eerste fulltime week van dit jaar. En ik ben super trots op mijzelf. Ik heb het toch maar weer geflikt. En ik hoop dat ik dit kan vasthouden. Het zal niet makkelijk zijn of worden maar ik werk veel aan mijzelf om het wel te kunnen, voldoende bewegen en genoeg rust nemen. Ben ik 29 lentes jong en lig rond 21.00 uur op bed. De zaterdag die daarop volgende heb ik heel rustig aangedaan. Wasjes gedraaid en even bij mijn ouders geweest en voor de rest heb ik heerlijk op de bank gezeten en gelegen om een boek te lezen en om tv te kijken. De volgende dag had ik een wandeling met mijn schoonzusje in de planning staan en het liefst doe ik dit vroeg in de ochtend. We stonden om 8.00 uur in het bos. Heerlijk. Veel vogels die aan het fluiten waren en we kwamen welgeteld 5 mensen tegen. Heerlijk.

Even mijn hoofd leeg maken en genieten van de natuur. Een rondje van 10 km was voor mij meer dan voldoende en gelukkig voor mijn schoonzusje ook. Daarna hebben we nog een kopje koffie gedaan en ik ben naar huis gegaan om vervolgens normale kleding aan te trekken en naar Grou te rijden om met een vriend een borrel te doen. Eind van de middag was ik helemaal kapot. Een vriendin zou nog langskomen maar die zei het af. En daar was ik niet ongelukkig mee. Nu kon ik even lekker op de bank zitten en tot rust komen. Ondanks dat mijn zondag wel druk was, met alleen maar leuke dingen, heb ik een voldaan gevoel en was ik ready voor de nieuwe werkweek om te beginnen.

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen of fietsavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed of #fietsendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s