Dikke lippen, edelstenen en kristallen

De hele week lekker gewerkt. Zelfs op donderdagavond gezellig uiteten geweest met de dames van het bedrijf waar ik werk. Lekker gegeten, geouwehoerd, serieuze gesprekken en ontiegelijk veel gelachen. Zo leer je altijd je collega’s op een andere manier kennen en dat vind ik leuk. Dus mensen, ga eens uiteten met je collega’s! Na een leuke avond komt natuurlijk een fris en fruitige ochtend. Jammer maar helaas. Ik werd wakker met pijnlijke lippen. Ik vertrouwde het niet helemaal en keek in de spiegel en zag tot mijn verbazing dat mijn lippen opgezwollen waren. Ik wist even van gekheid niet wat ik moest doen en maakte snel een foto en stuurde die naar mijn moeder. Helaas was die nog niet wakker of ze had de telefoon nog niet aanstaan. Het was tenslotte nog maar 6.00 uur. Dus even gewacht en na een uur toch maar gebeld met mijn ouders om te vragen of ik dit ooit eerder heb gehad als klein meisje. Ook heb ik de dames gevraagd of 1 van hun misschien ook iets hadden maar iedereen had niks. Goed, ik ben maar gaan zitten wachten tot de huisartspraktijk open gaat zodat ik kon bellen voor een afspraak. Ondertussen maar mijn lippen proberen te koelen met een ijsblokje maar dat hielp niks. En nu snap ik ook waarom mensen met lipfillers niet normaal kunnen drinken en/of praten. Ik nam een slok water en omdat je niet of nauwelijks gevoel in je lippen hebt, liep al het water er net zo snel weer uit. Lekker stom gezicht zou dat zijn geweest. Maar goed, even wachten en dan mocht ik mij melden bij de huisarts. En de conclusie? We weten niet of het een voedsel allergie is of misschien ben ik wel gebeten door in insect, mug of iets anders. Er zit een plekje onder mijn lip en dat kan het veroorzaakt hebben maar dat hoeft niet. Om zeker te zijn heb ik wel een paar pilletjes mee gekregen voor als het nog een keer zou gebeuren. Ik hoop het niet maar als het wel voedsel allergie blijkt te zijn, dan heb ik tenminste iets. Ik voel me er best wel raar bij. Het voelt een beetje het zelfde aan als ik word gestoken door een mug. Ik krijg ook ontzettende grote jeukbulten en soms word ik helemaal bont en blauw. Ik reageer er nogal heftig op, kan je wel stellen. Dus vrijdag werken werd een beetje zwaarder dan ik in de planning had maar het ging gelukkig wel. Maar ik was blij toen ik eenmaal naar huis mocht. Mijn lippen waren inmiddels als iets afgezakt. De volgende dag ben ik met een vriendin en dochter naar een edelsteen en kristal winkeltje geweest in Ter Idzard ( http://www.dekrater.nl/edelsteentherapie/ ) en daarna heerlijk het bos in geweest.

Ik had een picknickkleedje mee, Dopper gevuld met thee en we hebben heerlijk genoten van de rust en de natuur. We zijn nog even bij Tjaarda geweest voor een kopje thee en ter afsluiting een ijsje gehaald bij de Mc Donalds.In de avond nog een film gekeken en met een voldaan gevoel naar bed. De zaterdag goed gespendeerd. Zondag was ik wat sloom. Mijn lippen waren inmiddels weer normaal en na een zeer langzame start van de dag had ik toch maar besloten om mijn wandelkleding aan te trekken en om naar buiten te gaan. Even een wandeling van een uur gemaakt, in de zon dus mijn shirt staat er goed in. Maar wat was het fijn. Even lekker tot rust komen. Muziek in de oren en gewoon genieten.

Daar was ik wel aan toe. Even lekker bewegen en wat ik heb gezweet. Nou ja, is dat ook weer uit mijn lichaam. Wat heb ik nog meer gedaan de zondag? Eerlijk gezegd.. ik weet het niet meer zo goed. Ik denk even lekker buiten zitten. Oh ja, een boek gelezen. En daarna ben ik bezig geweest met mijn website. Nog wat huishoudelijke klusje en toen was het ook al avond.

Het was een lekker fijn weekend. Veel buiten geweest en genoten. Zo hoort het weekend gewoon te zijn. Zijn jullie ook lekker buiten geweest?

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s