Storm uit mijn hoofd..

Weer een nieuwe week. Weer nieuwe uitdagingen. Weer nieuwe dingen waar ik tegenaan loop. Maandag begon met vermoeidheid. Dinsdag was niet anders maar ik wou wel even bewegen. Ik had maandag al mijn fiets benodigdheden in de auto gegooid maar ik had de energie niet om toen de fiets te pakken, dus dinsdag weer een poging gedaan. En dit keer lukte het wel. Het was niet een groot rondje maar het hielp wel. Even de storm uit mijn hoof fietsen. Het is druk op mijn werk en soms kan ik daar heel  erg mee zitten. Niet slim, dat weet ik. Maar soms gebeurd het gewoon en gelukkig heb ik dan een oplossing. En dit keer ging ik fietsen. Na een rondje van ongeveer een half uur vond ik het leuk geweest. Mijn lichaam is moe, mijn hoofdpijn bleef aanhouden maar de storm uit mijn hoofd was weg. En dat is al een win. Woensdag begon ik de dag met goede moed maar ook toen overviel de vermoeidheid mij. Nog wat dingen na het werk gedaan en toen al vrij snel onder de douche stappen om de dag van me af te spoelen. Ik vraag me af of meer mensen dit doen? Even alles van je afspoelen. Nog even lekker hangen op de bank en boek lezen. Heerlijk zo’n  rustige avond.

Donderdag begon rustig maar dat liep al snel uit op een ren en vlieg dag en om het nog erger te maken, deze avond had ik nog een borrel staan en die werd helaas afgezegd. Gelukkig was er nog een collega die wel toe was aan een borrel dus na werktijd naar de dichtstbijzijnde restaurant gegaan en daar een borrel genomen wat uitliep op een etentje. En wat was het een heerlijke namiddag begin van de avond. Weer was perfect. Zonnetje dus lekker op mijn gezicht. En gewoon even alles loslaten wat er die dag is gebeurd.  In de avond kwam er nog een vriend langs en nadat hij weer weg moest, was het dan echt tijd om naar bed te gaan want de volgende dag moest ik gewoon weer werken. Vrijdagochtend, van het padje af. De vorige avond heb ik maar 1 rosé gehad en voor de rest water en ice tea. Natuurlijk ook de nodige bitterballen en ook een broodjes hamburger gehad. Dus ik kan geen kater hebben. Maar spanningshoofdpijn komt meer in de buurt. Ik heb hier nu al, denk ik, ander halve week last van. Steeds op dezelfde plek, net boven mijn wenkbrauw. Misschien moet ik mij toch maar weer eens laten masseren. Even alles losmaken. Als dat lukt.. hahah ik zit volgens mij behoorlijk vast. Maar ook aan de vrijdag kwam een eind. Ik ging gezellig bij mijn ouders eten waar mijn oma, broer en schoonzus ook waren. En dat is natuurlijk altijd gezellig.  Daarna heerlijk naar huis gegaan en voor de rest weinig gedaan. Zaterdagochtend had ik een wandeling samen met een vriendin in de planning en dat kwam echt perfect uit. Ik was toe om even in de natuur te zijn. Even geen prikkels, alleen rust. We hebben een wandeling van 7,5 kilometer gemaakt en ter afsluiting had ik weer een kopje thee mee in mijn Dopper. Heerlijk tot rust gekomen.

De rest van de dag heb ik nog wat huishoudelijke klusjes gedaan en heb ik mijn vloerkleed opgehaald die ik bij de Kwantum had besteld. Nog meer kleur in huis. En nee, het word niet zo langzamerhand Vila kakelbont hoor. Het is gewoon gezellig. Daarna heb ik niet zo veel meer gedaan. Lekker rustig aangedaan. De zondag ben ik weer lekker actief geweest en heb ik de fiets gepakt. Het weer was niet super maar een heel klein regenbuitje kan ik wel aan. Maar eerst nog bij de winkels gekeken voor een leuk bijzet tafeltje maar helaas niks kunnen vinden. Daarna heb ik het rondje gefietst wat ik graag wou fietsen. Ik ben denk ik 45 minuten onderweg geweest. Toen ik eenmaal thuis was wou ik nog een paar huishoudelijke klusjes doen. Zo gezegd, zo gedaan. De rest van de zondag lekker op de bank gezeten, boek lezen, Netflix kijken en soms even lekker uit het raam staren. Mijzelf mentaal voorbereiden op de werkweek die zal komen.

Op donderdag halen tijdens de lunch meestal vis

Nog even terugkomen op mijn vorige bericht, dat waren gedachten en gebeurtenissen van de afgelopen jaren. Zoals het gedeelte dat ik vertel over dat ik de dag en nacht had omgedraaid, dat speelde zich af in 2013 of 2014. Ik had het allemaal niet duidelijk aangegeven maar het waren echt dingen die ik voor mijzelf had opgeschreven, in de hoop dat ik 1 van jullie er mee kon helpen. Het gaat momenteel goed met mij, heb een goed ritme te pakken. Soms ben ik moe maar wie word er nou niet moe? Vertel mij dan asjeblieft je geheim als je nooit moe word of bent. Daarnaast ben ik ook weer begonnen met schrijven. In een notitieboekje. Wat ik overigens een hele goede tip vind als je met dingen zit. Als je maar blijft nadenken over 1 of meerdere dingen. De terugkomende dingen. Schrijf ze op, schrijf alles op. Schrijf op hoe je er bij voelt. Schrijf op wat je graag anders wilt zien. Schrijf op wat je doelen zijn. Schrijf op wat je graag wilt bereiken. Of schrijf op wat je dwars zit. Waar je boos om bent. Waar je verdrietig van word. Het zorgt voor ruimte in je hoofd. Ik probeer zoveel mogelijk tips met jullie te delen, wat ik gebruik om niet meer het gevoel te krijgen dat ik volloop, of dat mijn emmer niet meer overstroomt. Maar als jij nog een goede tip hebt, die je nog niet voorbij hebt zien komen, deel ze alsjeblieft. Je leest mijn blog niet voor niks maar omdat je iets nodig hebt, je zoekt iets. Waarschijnlijk omdat jezelf ook ergens mee zit. En laten we elkaar helpen. Alleen dan komen we verder want je hoeft het niet alleen te doen. We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ik hoop, dat waar jij nu mee zit, dat je er iets aan doet. Sluit jezelf niet op maar onderneem actie. Ga zoeken naar iets wat jou goed doet. Wat jou een goed gevoel geeft. Waardoor jij weer het gevoel hebt dat je verder kan. Iedereen verdient dat. Ook jij! Onthoudt dat goed.

Onthoudt dit goed!

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed of misschien pak jij liever de fiets, gebruik dan #fietsendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s