Ik was helemaal aan het trillen

Opeens voelde ik het. Ik stond te trillen. Niet fysiek maar mentaal. Het voelde alsof ik niks stil kon houden. Voor mijn gevoel waren mijn handen aan het trillen, mijn benen, mijn hele lichaam. Van top tot teen. Zo voelde ik me al een paar dagen. Misschien al wel langer maar ik negeerde het steeds. Ik had al een bezoekje in de planning naar het winkeltje in Ter Idzard want ik had ook al het gevoel dat 1 van de stenen zijn werk niet meer deed, en misschien allebei wel niet. Dus ik wou ze laten controleren. En mijn gevoel bleek te kloppen. De steen die ik om mijn nek draag, werkte niet meer. Maar toen ze mijn arm vast had, voelde ze het gelijk. Ik trilde helemaal. En dat ging gepaard met de uitspraak: “Dit is niet goed. Dit is niet goed”. Gelukkig zei ze het op een rustige manier anders was ik in paniek geraakt.  Ze hield mijn arm vast en ondertussen koos zij de juiste steen voor mij uit en gelijk bij de eerste was het raak. Ze hield me nog even vast zodat zij ook kon voelen dat de trilling afnam. Daarna vertelde ze mij dat ik niet zo hard moet zijn voor mijzelf. Dat ik mijn goede kwaliteiten niet moet misbruiken. Ik heb een enorme bewijsdrang, en ik kom mijn gemaakte afspraken na maar dit zijn soms dingen waar ook andere mensen misbruik van maken. Juist omdat ik zo ben, weten ze mij altijd te vinden want dan wetten ze het gewoon gebeurd. Ook heb ik last van het “het moet gaan zoals ik het in gedachten heb, anders snap ik er niks meer van”  gedrag. Een stukje perfectionisme. Kwaliteiten die altijd goed van pas komen maar ik mag ze niet misbruiken en al helemaal niet door andere mensen. Na dit te horen hebben gekregen waren mijn handen inmiddels al rustig geworden en ik voelde langzaam mijn lichaam in de rust stand terecht komen.  Na een aantal uren voelde ik de trillen steeds verder wegzakken en minder worden. Na een aantal groene ice tea op het terras van Tjaarda zijn we nog even het bos in geweest en daar kom ik altijd tot rust. Maar de trillingen voelde ik nog wel.

Op advies van Tosca, de steen dag en nacht dragen, werd ik de volgende dag ook met rustige voeten wakker. En dat was genieten. Ik heb me al een tijdlang niet meer zo gevoeld. De zondag heb ik heerlijk relaxed doorgebracht. Wat ik duidelijk wil maken is iets wat je moet ervaren. Je hoeft er niet in te geloven maar sta er eens voor open. Je hoeft niet voor alles een pilletje te slikken. Want ik had ook naar de huisarts kunnen stappen en was ik waarschijnlijk weggelopen met een paar rustgevende pilletjes in mijn hand. Dan kies ik toch liever iets anders aangezien ik al genoeg rotzooi in mijn lichaam gespoten krijg. Maar dat is natuurlijk geheel aan jezelf maar ik wou jullie dit wel als tip meegeven. En zoals ik al eens eerder de link heb gedeeld, hier is ie nog een keer:      http://www.dekrater.nl/edelsteentherapie/     voor als je toch nieuwsgierig bent om op een andere manier geholpen wilt worden. Toen ik er was, waren er andere mensen en toen spraken ze over dat je veel kunt bestellen op het internet. En dat is natuurlijk niet verkeerd maar dan moet jij jezelf wel echt goed kennen want het kan ook averechts werken. Dus als je er echt iets mee wilt, ga naar iemand die het wel bij je test of het jou sterker maakt. Mocht je interesse hebben om bij haar langs te gaan, kijk even goed op de site want ze is niet elke dag open en heb geduld als je er bent want het is er vaak druk. Tosca heeft ook een boek geschreven over edelsteentherapie en omdat ik het nog steeds best wel raar en apart vind, heb ik haar boek meegenomen om mijzelf er nog meer in te verdiepen, want ja, zoals jullie ook wel denken, raar dat een steen een werking heeft. Er is mij veel duidelijk geworden door te in haar boek te lezen.

Na zo’n heftige dag was ik toch best wel moe en heb ik de rest van de avond heerlijk op mijn balkon gelegen en een beetje gelezen en natuurlijk voor me uit staren. Ook 1 van mijn favoriete hobby’s. En op de foto hieronder zie je mijn steen iets duidelijker. Ik draag nu de Sodaliet.

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s