Vermoeidheid slaat hard toe..

Het voelde als een eeuwigheid. Dat ik eindelijk weer eens weekend had. Vrijdag na het werk even een borreltje gedaan, even lekker ouwehoeren met collega’s en alles even loslaten. Die avond bedacht ik me ook dat ik maar weer eens moest gaan wandelen. In het bos. Dus toen ik op zaterdagochtend wakker werd, een ontbijtje voor mijzelf had klaargemaakt heb ik mijn wandelkleding gepakt en aangetrokken en ben naar het bos gereden. Eenmaal daar voelde ik de rust weer. Ik ben niet lang onderweg geweest maar het was precies goed. Het was heerlijk rustig en kwam weinig mensen tegen. Dat zijn mijn favoriete momentjes. Zo weinig mogelijk mensen in het bos. De stappen werden meters, de meters werden kilometers maar meer dan 5 kilometer heb ik niet gewandeld. Ondertussen veel gestopt om foto’s te maken. Dit keer had ik mijn camera niet mee dus alles werd met mijn iPhone gedaan. Ik vond het wel even prima om mijn camera niet mee te nemen. Even geen zware tas op mijn schouders. Op een gegeven moment, na weet ik hoeveel minuten wandelen, vond ik het leuk geweest en ik merkte dat ik moe werd. Ben weer naar mijn auto gewandeld en naar mijn ouders gereden. Daar even tussen de middag gezellig gegeten en toen weer naar huis. Eenmaal op de bank overviel vermoeidheid mij. Mijn benen werden zwaar. Kon niet meer normaal nadenken en van mijn bank naar de keuken lopen, kreeg ik al een verhoogd hartslag van. De vermoeidheid had mij ingehaald. Ik ben een paar keer, als een oudwijf, op de bank in slaap gevallen. Ik moet me er maar gewoon aan over geven want dit ga ik niet winnen. Ik heb nog geprobeerd een boek te lezen maar ook dat lukte niet dus dan maar weer Netflix aanzetten. En de rest van de dag heb ik op de bank gelegen en vrijwel niks gedaan. Het leven komt zoals het komt toch? En nu moet ik mij er aan over geven. Heb geen keus. En daarom word dit verhaal ook niet langer want ik heb vrijwel niks te vertellen. Sorry.

Maar natuurlijk heb ik nog wel een aantal foto’s:

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s