De Krater en solex rijden

Heb ik een sportieve week gehad? Ja, opzich best wel. Maandag en dinsdag ben ik op de fiets naar mijn werk geweest. Het was nog mooi weer dus flink van profiteren. Ik hoop dat aankomende week nog een paar mooie dagen heb zodat ik lekker de fiets kan pakken. Zolang het maar droog is, dan vind ik het prima. En ja, nog steeds elke lunchpauze lekker wandelen voor 30 minuten. Ik blijf het doen, zelfs toen het regende. Goed in mijn vel zitten is belangrijk en als ik daarvoor een regenbui op mijn kop krijg, dan is het maar gewoon zo. Ik ben tenslotte niet van suiker. Een paar keer alleen gewandeld en een paar keer met een collega. Ik vind alles prima, zolang ik maar naar buiten mag.

Deze week zat ik mentaal best goed in mijn vel, wel met een 1 kleine down maar die had ik redelijk snel onder controle. Mijn excuses aangeboden aan diegene en het was gelukkig weer snel klaar. Een vriendin van mij die vroeg of ik met haar mee wou naar De Krater in Ter Idzard. Natuurlijk wou ik mee want ik vind het gewoon een fijne winkel en ik wou toch mijn stenen laten controleren want ik had het gevoel als 1 niet meer zo goed zijn werk deed. En ik had gelijk. Hij werkte nog wel maar niet zo goed als voorheen. De Sodaliet heb ik afgedaan en nu draag ik samen met mijn labradoriet een Citrien.

Hierbij de betekenis van de stenen van de website De Krater. (http://www.dekrater.nl/edelsteentherapie/betekenis-van-de-stenen/ ): Sodaliet: kal­meert onrust, bevordert trouw, helpt bij te hoge bloeddruk, verdiept de intuïtie. Labradoriet:geeft zelfvertrouwen en reali­teitszin, heelt na ziekte, beschermt tegen invloe­den van buitenaf, aurahe­ler en -afsluiter, brengt verborgen talenten aan het licht, goed voor gevoelige mensen.Citrien: maakt vrolijk en is goed bij vermoeidheid, versterkt het zelfvertrouwen, werkt vitaliserend voor lichaam en geest, helpt bij geeste­lijke inspanningen, bevordert een positieve uitstraling.

Ik had in mijn vorige post een stukje getypt dat ik een paar stenen mee had genomen uit Giethoorn en inmiddels heb ik er al 2 verstuurd. Dus mochten er nog mensen belangstelling hebben, stuur me een berichtje.

Dus na het bezoek aan De Krater zijn we het centrum in gegaan voor een borrel want we hadden elkaar al heel lang niet meer gezien en we had zeker het nodige bij te praten over van alles en natuurlijk ook over de steen. Wat ik zo leuk vind dat mensen er altijd sceptisch naar toe gaan, sceptisch het winkeltje verlaten. Toch de steen dragen en naar een paar uur toch uitspreken dat ze verschil merken. We moeten leren niet altijd alles zo over nadenken, laat het gebeuren en voel. Ervaar en geef je er aan over. Meer is er niet voor nodig. Leuke avond gehad en ik ben benieuwd wat mijn nieuwe steen met zich mee brengt. De zaterdag wou ik rustig aan doen, ik heb briefjes geschreven aan de dames die mij een bericht hadden gestuurd over de stenen en ze dit, samen met de steen, op de post gedaan. Ik benieuwd naar hun bevindingen en ervaring. In de middag had ik bedrijfsuitje en het zag er naar uit dat het in het water zou vallen door de regen maar het was enigszins droog en we hebben een super leuke middag gehad. Ik had gekozen voor solex rijden. Ik wou het altijd al een keertje toen dus ik greep mijn kans. Eerst kreeg ik dat vervloekte ding niet aan en ik was er helemaal klaar mee. Maar nadat de meneer het mij nog een keer had uitgelegd hoe het moest, probeerde ik het nog een keertje en toen lukte het. Natuurlijk als laatste maar he, het is me gelukt. En dit is echt heel leuk om te doen. We hebben een leuke tour gehad en we af en toe een regenbuitje gehad maar dat mocht de pret niet drukken. Ik denk dat we zo’n 1,5 uur hebben gereden en met een klein stop om even wat de drinken waren we weer terug bij Pieter Poot. Lopend buffet en nog gezellig nazitten, ouwehoeren en elkaar ervaringen aanhoren was het leuk geweest en zijn we naar huis gegaan. Al met al een goede week en leuke start van het weekend.

De laatste tijd kom ik niet toe aan wandelen, wel natuurlijk elke dag tijdens lunchpauze maar voor de rest niet. Ik heb het druk met van alles en ook dat heeft nu mijn aandacht. Binnenkort heb ik wel een wandeling in de planning maar daar schrijf ik binnenkort wel een post over. Voor nu, lekker genieten en alles doen wat ik wil doen. Vooral de dingen waar ik energie van krijg.

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed of fiets jij graag, gebruik dan #fietsendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s