Er is meer!

Zoals jullie in mijn vorige post hadden gelezen, had ik zaterdag een mooie wandeling gemaakt door Appelscha. Ik was zondag nog aan het nagenieten en mijn benen waren nog moe dus zondag heb ik niet zoveel gedaan. Natuurlijk de nodige huishoudelijke klussen en was doen maar meer ook niet. Gelukkig had ik dit keer een extra lang weekend. Ik had andere dingen in de planning maar de schilder had besloten om langs te komen dus dan maar een beetje thuis zijn. Even lekker tot rust komen en zo weinig mogelijk doen. Niet gelukt, hoofdpijn en me minder goed voelen. Ik weet niet precies wat de oorzaak is, misschien dat ik even niks doe of dat ik toch bezig was met werken. Ja, ik heb de laptop een aantal uren aangehad. Dus dat resulteerde in een avond niks doen en domweg voor me uit staren. Leuk, vrije dagen. Ik had mijzelf voorgenomen om de dag erna alleen maar dingen te doen die ik wou doen. En dat is aardig goed gelukt. Ik ben samen met een vriendin naar Giethoorn geweest. Omdat jullie zoveel interesse hadden in de edelstenen en ik wil niemand teleurstellen, heb ik nog een paar meegenomen en ook nog een paar andere. Zie hieronder de stenen met desbetreffende uitleg van de site De krater in Ter Idzard, mocht je interesse hebben, stuur me een berichtje via Facebook.

Oranje calciet: maakt zonnig en positief, geeft levensmoed en warmte, helpt bij gene­zing van lichaam, geest en gevoel, steunt bij eenzaamheid en verdriet, verdrijft depressieve gedach­ten, helpt emotionele wonden genezen.
Rozenkwarts: bevordert liefde en kunst, maakt creatief, helpt bij heim­wee, bevordert de geestelij­ke groei, ver­zacht het gevoelsleven, helpt bij verbittering. Een uitstekende steen voor kinderen.
Labradoriet: geeft zelfvertrouwen en reali­teitszin, heelt na ziekte, beschermt tegen invloe­den van buitenaf, aurahe­ler en -afsluiter, brengt verborgen talenten aan het licht, goed voor gevoelige mensen.

Als je Oranje Calciet opzoekt zal je vinden dat deze steen vaak word gebruikt bij mensen met darmproblemen. We krijgen soms echt heel veel te verduren en deze steen zorgt er voor dat je toch weer positief gaat kijken en zelfs blij word. Ik heb deze steen altijd in de buurt want soms overvalt mij het neerslachtige gevoel. En dat vind niemand leuk. De Rozekwarts heb ik in huis, gewoon omdat ik het een mooie steen vind, ik ben gek op roze en de betekenis en de kracht vind ik heel mooi. Het is nooit verkeerd om wat extra liefde in huis te hebben. En de labradoriet, ja wat zal ik daar over zeggen. Ik ben gek op deze steen. Ik draag deze al als kindzijnde want ik ben gevoelig voor alle prikkels van buitenaf en hierdoor kan ik meer de rust bewaren en de onrust word mij bespaard. Ik kan door deze steen meer in mijn bubbel zitten en dat vind ik wel zo fijn. Dit is een steen die ik iedereen wil aanraden als je gevoelig bent voor prikkels en andermans energie of als jij soms gek word in een menigte. Ik vind het nog steeds moeilijk om in een grote groep te zijn maar dankzij deze steen kan ik er beter mee omgaan, niemand slurpt mijn energie op. Ken je dat gevoel dat als je bij iemand bent die echt een energieslurper is, dat je na een gezellig bezoek van een uurtje helemaal kapot bent? Dat je dan eigenlijk wel even kan gaan slapen? Probeer deze steen dan eens. Hou de steen bij je en kijk eens hoe je er dan op reageert. Het werkt wel het beste als je de steen op je huid draagt, de steen is niet groot dus deze kan prima in je BH. Voor mannen word het een ander verhaal maar misschien kan je die gewoon in je broekzak houden en vastpakken als je het nodig hebt. Het is een idee maar mochten er mannen zijn die dit lezen en een andere oplossing hebben, deel het want zo kunnen we elkaar helpen. Van de labradoriet kan ik niet mooie foto’s maken van de kleur maar mocht je het willen zien, stuur een berichtje via Facebook en ik zal je een filmpje sturen. Het is echt heel mooi om te zien. Een aanrader dus.

Voor de rest hebben we een beetje door Giethoorn gelopen, we hebben nog even een drankje gedaan en toen zijn we ook weer terug naar huis gegaan want we waren beide helemaal kapot. Geeft niet, daar zijn vrije dagen voor. Maar ik moet wel toegeven, het is wel heel fijn hoor. Even lekker vrij zijn terwijl de hele wereld aan het werk is. Ook is het wel leuk om te zien dat er nog steeds verdwaalde Aziaten door Giethoorn varen. Leuk om te zien en dit keer in minder grote groepen.

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed en mocht je vragen hebben over edelstenen, stuur gerust een berichtje.

Liefs,

Tanya

2 gedachten over “Er is meer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s