Roze en Skûtsjesile

Een heerlijk korte werkweek gehad, wel 2 hele dagen. Dus daar valt niks spannends over te melden. Wel had ik een leuk weekend voor de boeg. Vrijdagavond eindelijk weer even op de bank zitten en gewoon tv kijken zonder hoofdpijn, is aardig gelukt. Ook had ik dit weekend een wandeling in de planning maar is er niet van gekomen maar misschien deze avond nog. Wie weet. Maar goed, zaterdagochtend nog even rustig aan gedaan en nog een paar boodschapjes doen want die middag had ik de babyshower van mijn schoonzus. Super leuk georganiseerd en we hadden echt een prachtig mooie middag. Dus het was heerlijk om buiten te zitten. Maar wat een baby/kinder praat. Zoveel ben ik niet gewend, ook omdat ik natuurlijk niet kan meepraten maar dat mensen zoveel en zolang over baby en kind kunnen praten, heeft mij echt doen verwonderen. Maar het was wel heel gezellig, leuke quiz en gezellige mensen. En natuurlijk heb ik ook wat dingetjes geleerd over bepaalde termen wat je kan verwachten tijdens een bevalling. Misschien wil ik nu geen kinderen meer maar goed, dat terzijde. In de avond weer heerlijk mijn bank opgezocht en een film gekeken. Ook die avond werd ik meegevraagd om zondagochtend even mee wou te varen met het skûtsje van Heerenveen. Ik zat nog even te twijfelen of ik mee wou omdat ik nogal moe ben maar ben echt blij dat ik de keuze heb gemaakt om toch te gaan. Het was prachtig mooi weer en het was echt genieten. Even een mini vakantie van een paar uurtjes. Wereld vanaf het water is toch weer anders en heel mooi. En zo zat ik ook even te denken, we gaan allemaal maar naar verre landen voor vakantie maar Friesland is gewoon ook heel mooi en ik heb zeker nog lang niet alles gezien. Maar misschien, zo nu en dan, eens een dagje besteden aan het ontdekken van Friesland. Geboren en getogen maar Friesland echt gezien, nee dat kan ik niet zeggen. Leuke dingen doen in het vooruitzicht dus.

Natuurlijk de nodige huishoudelijke klusjes gedaan, haha moet ook altijd vermeld worden. De rest van de dag heerlijk van het weer genieten. Mensen, dit is toch genieten? Strak blauwe lucht, zon op je gezicht. Genieten. Puur genieten. Oh ja, inmiddels ben ik ook weer bezig met puzzelen. Woordzoekers en Zweedse puzzels. Waar dat opeens vandaan kwam, is nog steeds een raadsel maar het is heerlijk om te doen. Oh ja, deze week heb ik ook weer mensen blij mogen maken met edelstenen. Mocht jij ook graag eentje willen ontvangen, stuur even een berichtje via Facebook. Hieronder nog even de foto’s.

Wandelen staat momenteel weer een beetje op een laag pitje, vorige week Appelstap maar nu kan ik me er gewoon niet toe zetten. Wel doe ik nog veel wandelt want dat vind ik gewoon fijn, dus ik ben wel bezig alleen niet meer de vele kilometers die ik voorheen wel maakte. Ik hoop dat de motivatie weer snel terugkomst. Zo lees je maar weer dat ik ook nog steeds bezig ben met het zoeken naar de juiste balans.

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s