Uiteten en strijd in mijn buik

En dan begint eindelijk het leuke gedeelte van de week, vrijdag en weekend. Donderdag is niet anders dan anders dus die laat ik lekker even links liggen. Oke, 1 foto van die dag dan. Maar vrijdag werd het pas leuk. Natuurlijk moest ik weer werken maar gelijk daarna naar Groningen gereden want ik zou uiteten met mijn nichtje. Super leuk chille tent waar we een reservering hebben gemaakt: Wadjapartja  (https://wadapartja.nl/#home).  Je kan hier heerlijk zitten en is heel knus en gezellig. Leuk winkeltje bijgesloten voor als je even niet aan tafel wil zitten.  Je kan hier vegetarisch en “gewoon” eten.  Omdat de keuze best moeilijk was, en wij zagen borden voorbij gaan die behoorlijk vol waren, wat uiteraard een goed ding is, hebben wij gekozen voor een borrelplank voor 2 personen. Wijntje (1!) erbij en we hebben heerlijk een paar uren gezeten en gekletst over van alles. Afsluitend nog een klein hapje besteld en een kopje thee en toen was het ook al sluitingstijd. Omdat we allebei nogal moe waren, zijn we daarna lekker naar huis gegaan. Een vrijdagavond heel goed gespendeerd en op deze manier heb ik altijd heel snel het weekendgevoel te pakken dus dit weekend zal lang duren.  

Gezellige vrijdagavond

Zaterdagochtend lekker rustig aangedaan want ik was vroeg wakker, ontbijten en film kijken etc. Daarna bij mijn broer en schoonzus geweest. Gezellig een kopje koffie gedronken. En daarna een hapje eten bij mijn ouders. En misschien raad je het al, de rest van de dag op de bank gelegen, wasjes gedraaid en eigenlijk helemaal niks doen. Ik had in gedachten om deze dag even naar de fotowinkel te gaan om te kijken naar een andere lens maar ik was even vergeten dat de intocht Sinterklaas vandaag is dus ik ben maar niet naar het centrum gelopen. Het is me dan echt te druk en daar heb ik gewoon geen zin in. Als ik dat soort dingen kan vermeiden, dan doe ik dat echt met liefde. En daarnaast, ik voelde me ook niet echt super goed, moe en gewoon niet fit. Ik voelde gewoon echt dat er iets gaande is in mijn lichaam. Ergens in de avond ben ik weer in slaap gevallen op de bank en dat was het. Zondagochtend had ik in de planning om te gaan wandelen aangezien het mooi weer was. Ja, het is koud maar het zonnetje is erbij en dat is juist heerlijk weer om naar buiten te gaan. Maar helaas liep mijn tempratuur weer op, 1 graad omhoog en ik voelde dat er echt iets gebeurd in mijn buik. Ik heb even rustig aan gedaan en later op de ochtend ben ik naar mijn ouders gelopen om toch niet de hele dag binnen te spenderen. Dat voelde goed en daarom heb ik een mini omweg genomen. Eenmaal weer thuis ben ik op de bank geploft omdat het zonnetje precies op mijn bank schijnt. Dus even lekker liggen met mijn gezicht in de zon en dat doet me ook veel goeds.  

Voor de rest is mijn weekend niet heel spannend geweest. Ik gedraag me gewoon als een oudwijf en dat gaat denk ik nog wel even zo door. Oh ja, in de avond nam dat rare gevoel in mijn buik af. Misschien heb ik toch iets van de buikgriep opgelopen en probeert de medicatie het weg te werken. In ieder geval voelt het heel raar, alsof een soort van strijd in je lichaam word gevoerd. Ik weet ook niet hoe ik dit moet omschrijven maar het was een strijd. Er was echt een strijd gaande en dat was niet prettig. Ik hoop dat het nu wel echt voorbij is want ik wil gewoon genieten en leuke dingen doen en vooral wandelen. Lekker een paar uren in het bos zijn. Of een mooie wandeling ergens anders maken. Als ik maar weer naar buiten kan, frisse neus en lekker kan bewegen. Naast werk is dit toch wel echt belangrijk.  Nou, meer heb ik niet.  Dus laat ik afsluiten met een heel flauw grapje

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s