Moe en nog eens moe…

Na aanleiding van mijn vorige blogpost kwamen er wat vragen over het feit of het wel goed met mij gaat. Ja, het gaat goed met mij. Mijn mentale dips komen wat vaker achter elkaar en ze zijn best heftig maar ik weet hier steeds beter mee om te gaan. De aanleiding waarom ik er zo open over schreef was dat het mij juist opviel dat er nog steeds mensen zijn die gewoon even iets aardigs voor iemand wil doen zonder te verwachten iets terug te krijgen. Dat was mijn punt. Doe eens iets voor een ander, zoiets kleins als een lach of een hallo kan al genoeg zijn. En juist daarom wil ik jullie bedanken dat er wel de moeite werd genomen om mij een berichtje te sturen. Dankjewel.

Dat gezegd te hebben en ik mij inmiddels beter voel, kan ik nu ook vertellen dat ik nog steeds wel moe ben maar het is verklaarbaar voor mijzelf, druk op mijn werk in combinatie met slecht slapen kan niet altijd goed gaan. Dus ik probeer meer te focussen op rust nemen. Echt de dingen doen die ik wil doen en die absoluut moet doen. Werken moet maar is niet het aller belangrijkste, dingen doen die mij alleen maar helpen zijn daarin tegen belangrijker. En dat moet gewoon naast elkaar kunnen. Dus daarom heb ik dit weekend niet veel gedaan. Meer aandacht gehad aan het huishouden, is stom in heel vele ogen en ook in die van mij maar als het eenmaal klaar is, krijg ik gewoon een goed gevoel. Ik heb heerlijk wat uren doorgebracht op de bank en lekker geknuffeld met mijn kleine huiskonijn Stampertje. Die was ook wel toe aan aandacht en dat ik eens rustig bleef zitten. Ik ben even bij mijn Oma geweest om te zien hoe het daar was. Weer een nieuw edelsteen winkeltje ontdekt, door te praten met de eigenaar heb ik weer een ander inzicht gekregen en vind het wel leuk om toch dingen op een andere manier te bekijken. Ook ben ik even bij een voetbalwedstrijd geweest om iemand aan te moedigen die achteraf gewoon wissel stond. Altijd leuk als ik zo onnozel bij een wedstrijd sta, haha.

Elke dag zo moe wakker worden.. is geen pretje
Knuffelen met Stampertje

Op zondagochtend wou ik eigenlijk gaan wandelen maar omdat mijn benen nog steeds moe zijn en het voelde gewoon niet goed ben ik wel naar buiten gegaan omdat het zo mooi was en ik wou mijn camera weer gebruiken. Dus de auto gepakt en naar Ketliker Skar gereden en het was prachtig. Zonnetje en een lichte mistbank over de uitgestrekte weilanden. Ja, ik kan hier echt van genieten en dat heb ik ook zeker gedaan. Maar omdat het steeds drukker en drukker werd, ik denk 10 mensen ofzo, ben ik weer naar de auto gelopen en weggereden. Ik had geen zin om mensen om mij heen te hebben, wou even lekker alleen genieten. Het is me toch 15 minuten gelukt en dat was ook genoeg. Ik ben moe, het voelt alsof mijn benen het niet meer kunnen dragen dus het was een verstandige keuze om lekker naar huis te gaan. Daarna warm eten gegeten bij mijn ouders en de rest van de dag bezig geweest met de foto’s die ik die ochtend heb gemaakt. Hier kan ik echt van genieten en balen tegelijk. Vooral als een foto niet helemaal gelukt is en ik baal dat ik niet beter heb gekeken. Maar toch een paar mooie foto’s die je hier onder ziet.

Daarna was ik moe en heb ik lekker op de bank gelegen en in de avond heb ik de X-men film gekeken die op tv was. Ik wou deze film echt uitkijken maar je kan vast al raden dat me dat niet is gelukt, haha. Oh ja, mijn buik. Die voelt nog steeds raar en soms pijnlijk aan en er gebeurd genoeg maar wat het is weet ik nog steeds niet. Ik hoop gewoon dat het snel stopt. Mocht het nog lang duren dan zal ik toch echt contact opnemen met de huisarts of mijn dokter in het UMCG. Dit is ook een valkuil van mij, ik trek niet snel aan de bel als het niet goed gaat. Probeer het altijd eerst zelf op te lossen, kan soms goed uitpakken, kan soms heel slecht uitpakken. Maar goed, als ik maar niet elke keer te ver over mijn grenzen ga zal het wat meevallen. Note to self: wees lief voor jezelf.

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s