Gekte en fietsen

Deze week vloog weer voorbij. Natuurlijk het werken maar ook gezellig uiteten geweest met de vrouwelijke collega’s. Ja, ik benoem het want als je werkt in een bedrijf waar merendeels mannen werken, dan heb je als dames zijnde wel eens een avondje nodig om gezellig met elkaar de drinken en te eten. En zoals altijd was het weer super gezellig. Dit keer zijn we bij Woody’s in Steenwijk geweest. Ook deze is een aanrader ( website: https://www.woodyshouse.nl/ ). Omdat we met een grote groep waren mochten we kiezen uit de Woody’’s favorite en als je naar een steakhouse gaat, kies ik natuurlijk de biefstuk. En vergeet niet de frietjes te proeven, echt heel lekker. Dus mocht je eens in de buurt zijn van Steenwijk, je hebt alvast een adresje. Sorry, geen foto’s want ik was te veel bezig met eten, drinken en gezellig doen. Daarna nog met een collega een drankje gedaan en toen was het ook weer tijd om naar huis te gaan. Ik lag uiteindelijk rond een uurtje of half 12 op bed. Snel slapen want de volgende dag zal ik samen met mijn moeder naar Bataviastad want het is BlackFriday. Nooit verkeerd om extra korting te krijgen, ben wel een typische Nederlander, haha. Flink geshopt, en de auto was weer goed vol met tasjes met inhoudt en daarna weer terug naar huis gecrosst want ik moest mij om 14.00 uur weer op mijn werk melden want er moest weer gewerkt worden.

Gekte in Bataviastad..

Het werd voor mij doen een latertje en dus was ik helemaal gesloopt toen ik eindelijk op de bank zat wat natuurlijk snel veranderende in liggen en slapen als een oudwijf. Wat een heerlijke vrijdagavond… niet. Zaterdag, na het wachten op een pakketje ben ik naar mijn ouders gegaan, daar lekker gegeten om daarna lekker de fiets te pakken. Ik ben moe, ja nog steeds maar daarom moet ik wel iets doen. Ik ben er achter gekomen door mij elke keer maar toe te geven aan de vermoeidheid dat ik er ook niks mee opschiet. Ik had een mooie route uitgestippeld van 24 kilometer en dit heb ik met veel pijn en moeite op mijn Garmin kunnen zetten. Ik heb na een paar kilometer gedacht om het rondje iets korter te maken maar zo nu en dan even stoppen om te genieten van de omgeving deed mij ook weer motiveren om door te gaan. Het was gewoon prachtig, strak blauwe lucht en het zonnetje was lekker te zien. Het was niet extreem koud en de wind was ook niet aanwezig dus hoe perfect wil je het weer hebben? Dan maar rustig aan doen en kan je vertellen dat ik het rondje wel helemaal heb gefietst wat ik had uitgestippeld. Moe en voldaan kwam ik aan bij het huis van mijn ouders, kopje thee drinken en snel naar huis wandelen want ik begon af te koelen. Thuis lekker douchen en daarna weer lekker op de bank ploffen. De film Elysium op tv gekeken en daarna heb ik echt heerlijk geslapen. Echt, in tijden niet zo lekker geslapen en ik ben er van overtuigd dat het fietsen, het buiten zijn, hier echt bij heeft geholpen. Note to self: vaker je eigen advies opvolgen.

Fietsen en genieten

Zondag lekker rustig begonnen met een alpro als ontbijt en daarna een kopje koffie, bezig met deze website en mijn nagels lakken. En eigenlijk heb ik die dag niet meer gedaan dan lekker luieren en niks doen. Wel even buiten geweest voor een klein rondje wandelen maar daar is het wel bij gebleven. Na mate de middag overliep op avond begon ik op te kijken tegen de maandag. De weekenden gaan mij echt te snel om me goed te kunnen opladen. Ik begin er steeds meer moeite mee te krijgen en ik merk dat vroeg uit bed komen steeds zwaarder word. Maar al met al was het een heerlijk weekend, eindelijk weer iets sportiefs gedaan, dit keer niet wandelen maar lekker fietsen. Ik ben dit keer op plekjes gekomen waar ik nog nooit was geweest en zo zie je maar weer dat ik niet altijd de auto hoeft te pakken om iets nieuws te ontdekken. Stippel een onbekende route uit en hou je daar aan, het zal je nog verbazen. Het heeft mij wel verbaast. Heerlijk. Genieten. Daar hoort het weekend voor te zijn.

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s