Lief cadeautje en een doel stellen

Het is weer woensdag, en dat betekend dat er weer een nieuwe post online staat. Nou, ik was het niet vergeten maar ik had geen inspiratie om te schrijven. Het lukte gewoonweg niet. Dus ik probeer er weer iets leuks van te maken en hoop dat het lukt. Zondag heb ik, ondanks het niet zo fijn weer was, niet zoveel gedaan. Ik zou er een sportief weekend van maken maar dat is niet gelukt. Ik vond de lege planning ook wel heel fijn en moet toegeven dat ik het niet eens heb gemist. Toen eenmaal de maandag aanbrak wel, toen dacht ik van “shit, nu zit ik de hele dag achter mijn bureau en daar word ik niet gelukkig van” ik bedoel het zitten dan he. Dus ik keek uit naar de lunchpauze dat ik eindelijk naar buiten kon en lekker kon gaan wandelen. Zo gezegd, zo gedaan. Heerlijk. Wel heb ik de maandag wat last gehad van mijn darmen, ik was vastgelopen. Ik weet de oorzaak, ken je die lekkere kabelspekken van Frisia? Nou, die had ik dus gekocht en niet zo nu en dan eentje eten maar gewoon een aantal achter elkaar. 4 ofzo. Niet slim. Nee, want daar zit gelatine in, gelatine is van het varken en ik reageer niet goed op varkensvlees. Ik wist het wel maar omdat ik zoveel zin had in die kabelspekken, heb ik ze tegen beter weten in gekocht. En ze allemaal opgegeten. Dom, ik weet het. Maar lekker waren ze wel. Ik moet toegeven dat het toch ook best leuk was om te doen, iets eten waarvan ik weet dat ik daar slecht op reageer. Het verboden vrucht eten, of zo iets. Maar goed, ik heb op de blaren gezeten hoor. Nu ik dit schrijf op de woensdagmiddag/avond merk ik het nog steeds. Lesje weer geleerd voor minstens 6 maanden. Dus vanavond maar weer aan de chips. Tuurlijk heb ik dinsdag ook nog gewandeld tijdens de lunchpauze. Een paar drupjes regen gevoelt en dat was het wel. Wel een stevig wind zeg. Maar dat weten jullie natuurlijk ook wel.

Woensdagochtend begon mijn dag toch even anders. Ik had een lief berichtje gekregen van een lotgenoot die mijn website trouw leest, met daarin dat ze iets leuks had gemaakt en ze wou het mij toesturen. Ik was zeer benieuwd, als iemand zo enthousiast is en zo’n leuk berichtje stuurt word je toch wel nieuwsgierig en ik vond het echt leuk om mijn brievenbus te openen en dat ik een dikke enveloppe zag liggen. Ik had een beetje tijd nood dus ik had de enveloppe meegenomen naar het werk om daar er rustig ervoor te gaan zitten en te openen. En ik was echt blij verrast, ik vond het zo leuk. Handgemaakt en met zoveel liefde en plezier gemaakt. Het deed echt wat met mij. Dat iemand de tijd en energie had genomen om iets speciaal voor mij te maken. Ik werd helemaal warm van binnen.

Dit kreeg ik dus, helemaal zelfgemaakt. Ik vind het echt heel leuk!
Ik waardeer dit enorm en echt super dankjewel!

Ook omdat ik regelmatig twijfel over mijn website, kan ik dit wel vertellen, kan ik zus wel vertellen. Soms denk ik dat ik te openhartig ben of soms juist niet. Dat het jullie totaal niet boeit wat ik schrijf. Maar op zo’n moment weet ik het gewoon, wat ik doe doe ik goed. Ik wil graag iedereen helpen en laten weten dat je echt nog zoveel kunt bereiken ondanks dat je chronisch ziek bent. Omdat ik dat altijd goed voor ogen hou, juist omdat wij altijd worden gezien als de “zielige types” wil ik juist door blijven gaan met wat ik doe. Want als ik het kan, kan jij het ook. Misschien niet helemaal precies hetzelfde maar je kan het wel aanpassen nou jouw leven, jouw situatie. Het is belangrijk dat we onszelf blijven uitdagen, blijven groeien, doelen blijven stellen. Want, echt waar, we kunnen nog zoveel. Kijk eens goed naar wat jij graag zou willen, schrijf je doel op, maar een plan en maak kleine stapjes die je misschien elke dag kan doen waardoor jij dichter bij je doel komt. Wil je graag een keertje 10 kilometer wandelen? Ga eerst eens naar buiten. Ga een rondje door je buurt, ga eens een groter blokje om maken, ga eens op minuten lopen.. en zo ga je maar door. Maak een doel, werk het uit tot een plan en zorg dat je je plan zo maakt dat je elke dag er aan werkt. Want dan hou je het ook leuk voor jezelf. En zodra jij je eerst doel hebt bereikt, wil je meer. Let maar op.

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s