Alleen maar gezelligheid

Nadat ik mij vorige week niet goed heb gevoeld, ben ik vrijdag toch aan het werk gegaan. Ik voelde me niet super maar ik voelde me ook niet ziek genoeg om thuis te blijven. Ik wou graag mijn team helpen en ik zou wel zien hoelang ik het zal volhouden. Blijkbaar had ik wat dingen gemist op het werk waardoor ik de hele dag heb gewerkt wat resulteerde in de avond helemaal uitgeblust op de bank liggen. Vroeg slapen en heftig dromen waren daar weer het gevolg van. Of ik nou de juiste keuze had gemaakt die ochtend.. Nou, laat ik het zo zeggen, jullie weten het antwoord denk ik ook wel. Zaterdagochtend was ik nog steeds moe maar wel energie om dingen te doen die met niks anders te maken had waar ik energie van krijg namelijk foto’s maken. Mijn SD card reader voor de Ipad was kapot en ik moest gewoon een nieuwe hebben dus ik ben gelijk naar de winkel gegaan. Toevallig kwam er die dag 1 met de vracht mee dus ik hoefde alleen mijn telefoonnummer achter te laten zodat ze mij konden bellen zodra dit binnen was. Al met al had ik de SD card reader in huis, bleek ie niet te werken. Dus ik terug naar de winkel en wat bleek, mijn SD card was kapot. Nooit aangedacht want hij werkte wel via de laptop. Goed, ik was inmiddels al 3 keer heen en weer gewandeld naar het centrum en was moe. Tijd voor rusten was er niet bij want ik had ook een afspraak met een vriendin die ik al heel lang niet had gezien dus hup, in de benen en gaan met de banaan. Gezellig kopje thee drinken, leuke dingen aan elkaar vertelt en gewoon veel gelachen. We zijn samen nog naar het edelsteenwinkeltje geweest in Ter Idzard en dat was toch even heftig. Ik draag momenteel de Lapis Lazuli en sinds ik mij dus niet goed voelde, vorige week, wou ik deze niet meer dragen. Ik wou het gewoon echt niet dus ik was gewoon benieuwd of dit nog wel de juiste steen voor mij zou zijn. Wat blijft, dit is nog steeds de steen die ik moet dragen want ik ben nog niet klaar met alles verwerken wat ik moet verwerken (http://www.dekrater.nl/edelsteentherapie/ ). Het is ook niet zo gek als ik er over nadenk, ik heb veel meegemaakt qua ziekte van Crohn, ik heb veel mee gemaakt in de zin dat mensen niet altijd aardig zijn soms gewoon echt ziekelijke. Dat heeft wel iets met mij gedaan, mensen die mij verkeerd hebben behandeld. Vroeger ben ik bijvoorbeeld ook heel erg gepest, ik had niet veel vrienden en voelde me eenzaam en alleen. Er werd ook vaak tegen mij gezegd dat ik anders ben. Tot op de dag van vandaag weet ik nog steeds niet wat dit inhoudt, anders zijn. Ik ben wie ik ben en als het jou niet aanstaat, ga weg en laat mij met rust. Oftewel: ROT OP! Ik denk dat daar ook nog veel is om te verwerken in samenhang met de ziekte. Dus vandaar dat het heftig was. Die avond heb ik heel veel gehuild, echt heel veel. Ik kan soms echt niet begrijpen waarom mensen zo zijn en doen. De nacht heb ik de steen bij me gehouden en heb ik ook nog heftig gedroomd, veel gezweet en niet echt geslapen na mij idee.

Dus zondag was ik gesloopt. Maar ook toen had ik iets leuks in de planning dus een blikje cola drinken waardoor ik weer “wakker” werd en ik heb een leuke middag samen met een vriendin gehad. Ook haar had ik al heel lang niet meer gezien dus je kan wel nagaan dat we heel veel hebben besproken, lekkere hapjes en gewoon genieten. We zaten bij De Heren van de Rechter in Steenwijk en daar is het heel gezellig. Elke zondagmiddag is daar dus een bandje. Wisten wij veel dus we zaten opeens tussen de band een wijntje en een hapje te nuttigen. Genieten. Zeker een grand cafe waar we vaker terug zullen komen. (https://www.deherenvanderechter.nl/ )Zo hoort het leven te zijn, met leuke mensen die om je geven, lachen en heel veel liefde en support voelen. Dit is iets wat ik wil vasthouden, waar 2019 zou draaien om gezelligheid wat uitliep op alleen maar werken, begint 2020 met gezelligheid. Ik wil dit vasthouden. Ja, niet gewandeld maar dat was ook goed. De focus op gezelligheid is nu even belangrijker voor mij. Maar wandelen zal nooit verdwijnen hoor, maak je daar maar geen zorgen om. Dit was mijn weekend, ik wou dit toch even speciaal uitlichten voor mijzelf want gezelligheid staat nu even voorop.

En we hebben echt genoten.
Heerlijk

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s