Een paar tips en fietsen in de regen

Na een dagje ziekenhuis in Groningen was het tijd voor de vrijdagavond. Lekker rustig aan doen want het ziekenhuis was dit keer leuker dan andere keren maar toch vreet het veel energie van me. Dus lekker douchen, op de bank ploffen en rustig aan doen met een film op tv. Ook heb ik nu sinds een paar weken een nieuw ritueeltje. Het is niet heel bijzonder maar wel super lekker. Ik smeerde elke avond mijn voeten in met een olie van Rock Your World. En toen ik vrijdag aan het infuus lag, is mijn lieve mama naar de Ikea gelopen om een bak te halen waar ik mijn voetjes in kan doen. Dus vanaf nu doe ik heel vaak in de avond, vlak voor ik naar bed ga, een voetenbadje met een klein scheutje olie van Rock Your World. Het ruikt lekker en ik voel gewoon dat ik rustiger word. Ik smeerde mijn voeten er altijd mee in vlak voordat ik naar bed ging, ik ben het eens een keertje vergeten en toen sliep ik heel onrustig. Raar is dat eigenlijk als ik er over nadenk. Zo iets simpels als even mijn voeten insmeren of een voetenbadje doet wonderen wat betreft mijn nachtrust. Dit word nu echt vaste prik in de avond. Lekker slapen is toch wel cruciaal, vooral als je al niet veel energie hebt. En als iets extra bijkomstigheid, het ruikt heerlijk! Echt heerlijk! Hier een foto van het flesje. Doe er je voordeel mee of niet maar hier is de site waar je het kan bestellen, mocht je interesse hebben: https://www.rockyourworld.nl/

Die nacht sliep ik heerlijk diep, werd de volgende dag met energie wakker. Het is allemaal in samenhang met het infuus maar ik heb me ook wel eens slechter gevoelt, de dag na het infuus. Die ochtend ging ik een kopje koffie drinken met een vriendin. We hadden elkaar al bijna een week niet gezien dus je kan nagaan hoeveel we weer te bespreken hadden, haha. Ik drink nog niet heel lang koffie en ik ben zeker geen kenner maar ik heb wel een voorkeur, de cappuccino, wat is die daar heerlijk. Meestal als ik thuis een kopje koffie drink, smijt ik er gelijk veel melkpoeder en suiker in. Dat hoeft bij deze niet. En je ziet ook echt wel dat ze er werk van maken. Ik ben fan dus mocht je eens in Heerenveen zijn, By Kees is echt de moeite waard! En hier heb je alvast de website om je gek te maken: https://by-kees.nl/ maak je graag foto’s? Dan is dit ook de moeite waard! Het is gewoon een heel fotogeniek klein schattig lunchroom.

Daarna ben ik naar mijn ouders gegaan om te eten en daarna de fiets te pakken omdat ik graag een stukje wou fietsen. Het was niet fijn weer, het waaide al best pittig en de regen liet zich ook zien. Maar goed, ik moest de sportkleding toch die dag wassen dus het maakte niet uit of het nu alvast nat werd. Dus even een uurtje rondgefietst en ik vond het heerlijk. Er is dan ook bijna niemand op straat te wandelen of te fietsen en dat vind ik ook wel fijn. Altijd die rare blikken vanuit de auto met de vraag die gewoon boven hun hoofd zweeft “die fietst gewoon in de regen, die is gék”. Ja, ik laat me echt niet zomaar tegenhouden door een beetje wind en regen. Dus ik vond het heerlijk en ook omdat ik wist dat de dag er na niks zou worden.

Dus eenmaal thuis, alles in de wasmachine, douchen en met een voldaan gevoel op de bank ploffen met een nieuw boek en een koekje. Volgens mij heb ik in de avond nog een film gekeken maar ik weet het niet meer. Zondag was de dag van de storm. In de ochtend was het nog best mooi, ik ben weer naar mijn ouders gewandeld om daar weer tussen de middag te eten, op de weg terug nog even boodschappen te halen om vervolgens de takken al tegen mij benen te laten waaien. Oke, het begint. Dus weer lekker met mijn Kobo (e-reader) en een koekje op de bank. Het ging hier best flink te keer, in de avond kwam het pas echt los en ik ging toch met een gerust hart naar bed. Oordopjes in zodat ik niks meer zou horen en ik sliep als een roosje. En dat was mijn weekend.

Niet gewandeld, wel gefietst. Maar het was een heerlijk weekend. Leuke dingen gedaan en het was gewoon puur genieten. Ja, ik focus meer op de positieve dingen en mocht ik nog niks in de planning hebben, vraag ik nu ook sneller iemand anders om iets leuks te doen. Zo kom ik ook weer vaker de deur uit. Nog 1 laatste tip voor ik het vergeet en voor de mensen die dit altijd wel bij de hand wil hebben, een fijn lekker ruikende handgel, gekocht bij de Jumbo:

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

5 gedachten over “Een paar tips en fietsen in de regen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s