Plannen en lezen..

Dus, zaterdagochtend werd ik wakker na 10 uren slapen. Dit was blijkbaar heel hard nodig. Ik vond het ook wel lekker hoor, dat geef ik eerlijk toe. Maar wat zal ik die dag eens gaan doen? Nou, niet veel. Ik heb de Structuurjunkie planner binnen gekregen die ik gratis kreeg bij de plantraning van Structuurjunkie. Super leuke en handige training. Ik heb een doel opgeschreven en aan de hand van het doel, de stappen gemaakt die ik moet maken om mijn doel te bereiken. En daarna heb ik een volgorde gemaakt waar ik eerst mee moet beginnen en daarna zet je de taken in de planner. Makkelijker is het niet maar nu moet ik me er nog aan houden. Dat word een ander verhaal. Ik heb al zoveel agenda’s gehad, ik heb al zo vaak een poging gewaagd. Maar ik wist ook nooit hoe ik iets moest plannen. Ik ben meer een “vrije vogel”. Ik zie wel hoe alles komt, ik heb wel in mijn hoofd een planning maar dat vergeet ik vaak of ik schuif er in of ik vergeet het helemaal. Dus, dit moet een uitkomst bieden en ik hou jullie op de hoogte hoe dit gaat. Oh ja, mijn doel! Dat is mijn kleine slaapkamer opruimen en gereed maken voor een ander doel dan “rotzooi kamer”. Maar ik neem jullie er in mee hoor, als ik niet vergeet foto’s te maken. Ik ben niet gelijk begonnen met schrijven in mijn planner maar ik heb die dag wel veel gelezen, wasje gedraaid en vooral lekker niks doen.

De planner van Structuurjunkie

In de avond heb ik dan eindelijk de “nieuwe” Lion King film gezien op Disney plus. Wat is dat een mooie film zeg, niet normaal. Zo goed gemaakt. En ja, ik heb weer zitten huilen als een klein kind toen Mufasa doodging. Wat heb ik zitten huilen, ugly cry en alles. Iemand die niet weet wat ugly cry is, nou, het zijn niet alleen tranen die over je gezicht rollen maar ook snotterbellen en kwijl. Heb je nu een duidelijk beeld? En nu ook eerlijk toegeven hoevaak jij de ugly cry doet he, haha!! Ik vond de film zo mooi dat ik gelijk heb besloten om deze binnenkort weer te zien, maar misschien dan met iemand samen? Want het is en blijft een zielige film. Zaterdag op zondag heb ik slecht geslapen. Ik had gehoopt op weer zo’n nacht als vrijdag op zaterdag maar helaas heeft de wind roet in het eten gegooid want ik heb voor mij gevoel niet of nauwelijks geslapen. Zo rot. Echt zo rot. Dus in de ochtend maar lekker mijn e-reader erbij gepakt en lekker gelezen. Na een uur of ander half ben ik toch maar uit bed gegaan om te ontbijten. Ik heb een module van de Structuurjunkie plantraining gedaan en ik had echt zin om de planner in gebruik te nemen maar ik hield me nog even in. Ik ben rond een uurtje of 12 in de middag richting de Lidl gaan lopen voor een paar kleine boodschapjes en helaas nog een klein buitje op mijn hoofd gekregen maar dat mocht de pret echt niet drukken. Daarna geluncht en daarna heb ik de Q&A van een live sessie van begin februari terug geluisterd om te horen of daar nog handige tips of tricks zijn. Maar helaas, niet iets nieuws gehoord. Maar zeker wel handig om alles weer even te horen. Daarna weer gelezen en nog wat huishoudelijke dingen gedaan. Eind van de middag toch echt de planner erbij gepakt om de komende week te plannen. Ik ben wel enthousiast maar nu is het echt key dat ik het ook ga doen. Klein beginnen en mijzelf een klein beetje uitdagen en daarna verder kijken. Ik hoef niet alles gelijk perfect te doen maar dankzij de training zie ik wel het nut alleen nu het resultaat nog. Oh ja, het boek wat ik nu lees is Zondagskind van Judith Visser. Zo hop, dat knal ik er ook nog even in. Voordat ik het vergeet te delen.

Gelezen boeken 2020: Isteve, de Hartsvriendin, Debet, Vakantiegeld en ‘t Hooge Nest. Dat gaat best lekker. Ik lees tegenwoordig ook veel. Komt echt door de e-reader. Ik lees voor ik ga slapen, ik lees zodra de wekker in de ochtend gaat. Ik zet dan de timer aan op 30 minuten en daarna moet ik echt uit bed. Zo begint de dag toch echt anders, veel meer relax! Ik gun mijzelf die tijd ook, ik sta nog steeds om de zelfde tijd op alleen ik haast me niet meer om naar mijn werk te gaan. Ik begin rustiger en ik profiteer daar de hele dag enigszins van. Misschien een leuke tip voor mensen die ook vaker of meer willen lezen. Voor de rest heb ik niet zoveel gedaan op zondag. Wel zo nu en dan even gewandeld maar dat was meer met een doel zoals boodschappen doen maar een echte wandeling heb ik niet gedaan, is het weer nog steeds te slecht voor, in mijn ogen. Maar hebben jullie een wandeling gemaakt? Of misschien wil je delen hoeveel boeken jij al hebt gelezen en welke?

Terugluisteren van een Q&A van Structuurjunkie
En mijn avondeten op zondag

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavonturen willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s