Wandelen en fietsen

Het is weer tijd voor een update. Ik heb alweer een tijdje niks van me laten horen maar dat komt omdat ik druk ben met mijzelf weer op de rit te krijgen. Dus, wat heb ik allemaal gedaan de afgelopen weken nadat ik 30 (!) ben geworden.. Nou, eerst mij verbazen over het feit dat ik 30 ben. Het was echt even wennen maar nu voelt het goed. Het is niet anders ofzo. Ik moest, denk ik, gewoon aan het idee wennen. Na ik mijn verjaardag heb gevierd, heb ik eindelijk mijn hangmat besteld die ik zo graag wou. Het is een duur ding dus ik heb geld gevraagd voor mijn verjaardag en daarvan de hangmat besteld, met natuurlijk nog wat inleg van mijn eigen geld. Het was even wachten op wanneer het geleverd zou worden. Ze hadden al gewaarschuwd over de drukte en vertraging met het leveren vanwege het virus maar ik had de hangmat dezelfde week nog in huis. Terwijl het een mega pakket was. 30 KG in totaal. Maar wat was het gesleep van de voordeur naar mijn balkon het waard. Het is een genot om zo’n ding te hebben. Mocht je twijfelen of je een hangmat van FatBoy wil aanschaffen (https://www.fatboy.com/nl-nl ), ik kan je met oprechtheid vertellen dat ik zo blij ben met deze hangmat. Ligt lekker en is echt stevig zodat je hier jaren mee vooruit kan. Echt jaren! Er zit ook een handig opbergzak voor de hangmat en een opbergzak voor het statief bij wat het super makkelijk maakt om deze op te ruimen voor de winterperiode. Of als je de hangmat eens wilt meenemen. Dus je kan wel bedenken dat ik heel veel uren heb besteed op mijn balkon.

Naast dat ik bezig ben met mijn werkuren op te bouwen, momenteel staat de teller op 5 uren per dag, wat super goed gaat, ben ik ook bezig om weer aan mijn conditie te werken. Oke, ook een beetje aan de opgehoopte vetjes die ik ook het opgelopen tijdens deze crisis van het virus. Maar, ik zal eerlijk toegeven dat ik het niet alleen voor mijn conditie doe. Het is ook een mentaal iets. Dat we nu verplicht meer thuis moeten zijn, dat je niet bij mensen in de buurt mag komen om te knuffelen etc valt me soms echt zwaar. Daarom wandel ik nog steeds regelmatig, vaak alleen, soms met een vriendin met natuurlijk de 1,5 meter afstand zoals het word voorgeschreven. Dat is toch best fijn, zo kan je wel lekker kletsen en ouwehoeren zonder dat iemand gevaar loopt. Maar fietsen doe ik wel alleen. Ik ben nog zoekende met wat ik graag wil of kan of misschien een doel qua fietsen en meestal laat ik mijn buik bepalen hoe groot mijn rondje word. Ik bepaal zeg maar de route aan de hand van de afslagen die ik richting huis kan maken als ik toch opeens heel nodig moet. If you know what i mean. Maar tot nu toe is het goed gegaan en heb ik niet een vroegtijdig afslag richting huis hoeven maken, gelijk afkloppen!!! Want ik vind fietsen ook heerlijk om te doen. Wandelen en fietsen, ik ga geen keuze maken wat ik fijner vind om te doen. Wandelen is constant aanwezig geweest maar fietsen begint nu ook meer terrein te winnen. Leuk. Vind ik echt oprecht leuk. Ik ben begonnen met een ritje van 12 kilometer toen het zo keihard waaide, niet leuk vooral omdat ik zag dat ik wel heel langzaam fietste maar goed, die wind joh.. en daarna had ik een rondje van 21 kilometer te pakken wat heel goed ging, was een lekker tempo en voelde ook gewoon goed.

Vandaag heb ik dan een rondje van 32 kilometer gemaakt!! Ik deed mijzelf ook verbazen bij deze kilometers maar wat voelt dit goed zeg. Ik had iets te veel kleding aan dus zweten als een malle. Even ter info, ik heb een Craft onderbroek met zeem aan, daarover gewoon een broek die ik ook met het wandelen aan heb, een Craft shirt die ik voor wandelen en skiën gebruik. Dus mocht je ook eens willen fietsen, koop wel een goed broekje met zeem want dat scheelt zoveel! Dus nee, ik heb geen speciale fietskleding. Ik gebruik gewoon wat ik heb en misschien later dat ik zo nu en dan eens een kledingstuk koop speciaal voor fietsen. Maar dat komt allemaal nog wel. Oh ja, en de schoenen die aanheb tijdens het fietsen heb ik voor het wandelen gekocht, voor de kleine wandelingen. Dus geen excuus, gewoon gaan! Mocht je mijn wandel/fietstochtjes willen volgen, check Strava eens. Daar staat alles qua afstand, duur, snelheid etc etc. Ik vind het wel leuk om te zien en anderen te volgen, geeft mij ook weer motivatie.

Bedankt voor het lezen en mocht jij je wandelavontuur willen delen op Instagram, gebruik dan #wandelendoetjegoed of fiets jij liever en wil je dit delen op Instagram, gebruik dan #fietsendoetjegoed

Liefs,

Tanya

Een gedachte over “Wandelen en fietsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s